Sport

Gheorghe Mustață, avertisment pentru Gigi Becali, Toni Petrea și jucătorii FCSB: „Nu se mai acceptă încă un an pe locul doi!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, le-a transmis jucătorilor, lui Toni Petrea și lui Gigi Becali că nu se mai acceptă încă un titlu ratat și în viitorul sezon.
07.06.2022 | 16:11
Gheorghe Mustata avertisment pentru Gigi Becali Toni Petrea si jucatorii FCSB Nu se mai accepta inca un an pe locul doi Exclusiv
FCSB nu a mai luat titlul în Casa Pariurilor Liga 1 de 7 ani. Sursă foto: Hepta.ro, Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Galeria FCSB a primit cu profundă dezamăgire ratarea unui nou titlu în Liga 1 și sărbătoarea celor de la CFR Cluj, iar liderul Gheorghe Mustață a ținut să transmită un mesaj important prin intermediul FANATIK pentru cei din conducerea clubului.

FCSB, condamnată să câștige titlul în sezonul viitor: „Toată lumea trebuie să fie conștientă”

Gheorghe Mustață a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre așteptările suporterilor FCSB în sezonul viitor din Liga 1, iar un lucru e sigur: „Suporterii Stelei își doresc campionatul, dar bineînțeles că ne interesează și parcursul din cupele europene, pentru că e normal să mergem bine și acolo. Dar ne dorim foarte mult să luăm campionatul!

ADVERTISEMENT

Nu se mai acceptă încă un an pe locul doi și toată lumea trebuie să fie conștientă. Suntem uniți, unii lângă alții și cât timp ne mobilizăm și suntem alături de echipă eu cred că toate lucrurile vor merge bine”.

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015, când Costel Gâlcă era pe bancă, iar patronul Gigi Becali se afla în închisoare. De atunci, FCSB a terminat de fiecare dată de la locul 2 în joc, chiar dacă s-a luptat la campionat cu echipe mult mai slab cotate, ca Astra Giurgiu sau Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață anunță că Toni Petrea va rămâne la FCSB și în acest sezon

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Toni Petrea își va prelungi contractul cu FCSB și va accepta un salariu mai mic, iar Gheorghe Mustață confirmă această informație:

„Toni Petrea e la Steaua, așa că nu are niciun rost să discutăm de alți antrenori! E antrenorul echipei și are susținerea noastră. Evident că va rămâne”.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB a vrut să demonteze din start variantele Mirel Rădoi sau Laurențiu Reghecampf: „Sunt speculații ce se vorbește de Mirel Rădoi sau Reghe. Vă garantez eu asta și știu ce vorbesc. Cum să îl sun eu pe Reghe când are contract?”, a declarat șeful Peluzei Nord pentru site-ul nostru.

Peluza Nord Steaua, petrecere la baza din Berceni

Facțiunea Skins Berceni, din galeria FCSB, a sărbătorit 25 de ani de la înființare la baza de pregătire a FCSB, iar Gheorghe Mustață l-a aruncat îmbrăcat în piscină pe Mihai Stoica: „Am sărbătorit 26 de ani de la înființare și am organizat o petrecere la piscină. Mihai Stoica e foarte apropiat de noi și normal că l-am invitat. A fost un moment de euforie și am sărit cu el îmbrăcat în piscină.

ADVERTISEMENT

A fost foarte frumos și meritam această sărbătoare. Suntem unul dintre cele mai vechi grupuri din România și suntem necondiționat alături de echipă. Au și apărut imaginile? O să le postăm și noi. Eu nu am nicio poză nimic”, a explicat liderul galeriei FCSB, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 7 ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga 1.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT