Fotbal intern

Asta e noua ofertă a lui Gigi Becali pentru Ionuț Vînă! Cât oferă FCSB pentru mijlocaș

09.02.2019 | 19:30
Asta e noua oferta a lui Gigi Becali pentru Ionut Vina Cat ofera FCSB pentru mijlocas

Patronul roș-albaștrilor încearcă din nou să îl aducă pe mijlocașul la care renunțase după sosirea lui Adrian Stoian. Dezamăgit de “italian”, finanțatorul a revenit pe o pistă mai veche. FANATIK a aflat care este oferta lui Gigi Becali pentru Ionuț Vînă.

Viitorul nu trece prin cel mai bun moment în Liga 1 Betano, iar Gică Hagi nu este convins că trebuie să renunțe la unul dintre jucătorii săi de bază. Negocierile finale se vor purta săptămâna viitoare.

Asta e noua ofertă lui Gigi Becali pentru Ionuț Vînă: 500.000 de euro!

FCSB are meci cu Hermannstadt luni seară, dar Gigi Becali caută variante pentru a întări echipa, în plină competiție. Nemulțumit de randamentul mijlocașilor centrali, Becali a decis să reactiveze interesul pentru unul dintre favoriții săi din Liga 1 Betano. Este vorba despre Ionuț Vînă, dirijorul liniei mediane a lui Gică Hagi.

Sursele FANATIK susțin că finanațorul roș-albaștrilor a înaintat o ofertă de 500.000 de euro pentru cel mai bun pasator din prima divizie! Suma este la jumătate din cât a cerut Hagi pentru Vînă în momentul în care CFR Cluj s-a interesat, la începutul anului, de fotbalist.

Părțile vor continua negocierile, iar un atuu pentru FCSB este acela că Viitorul ar putea fi nevoită să vândă în condițiile în care play-off-ul nu mai pare atât de sigur, iar financiar acest lucru ar afecta serios bugetul unui club care trăiește în principal din transferuri.

Ionuț Vînă Olimpiu Moruțan
Ionuț Vînă ar putea fi coleg cu Olimpiu Moruțan la FCSB

L-a făcut praf pe Stoian: “Nu cred că e mare fotbalist!”

Acum o lună, Gigi Becali considera că Ionuț Vînă nu are loc la FCSB în momentul de față, fiind încântat de transferul lui Adrian Stoian: “Nu îl mai iau pe Vînă! Unde să mai joace? Avem acum destui mijlocaşi acolo, de asta l-am adus şi pe Stoian”, spunea Becali pentru FANATIK.

A fost suficientă o etapă în Liga 1, iar egalul de la Călărași l-a determinat pe patron să își piardă încrederea în fotbalistul său. “Eu nu cred în Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine o vrea şi cine n-o vrea. Nu cred, l-am văzut aseară. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii”, a afirmat Becali după 1-1 cu Dunărea.