Life

Astrologul Mădălina Manole a murit. Care ar fi cauza morții

Cititoarea în stele Mădălina Manole a încetat din viață. Care ar fi problemele medicale care au dus la decesul neașteptat.
31.01.2023 | 21:04
Astrologul Madalina Manole a murit Care ar fi cauza mortii
Cititoare în stele Mădălina Manole a încetat din viață. Care ar fi problemele medicale care au dus la decesul neașteptat. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita astroloagă și jurnalistă care a lucrat la numeroase publicații online a murit la vârsta de 38 de ani. Care ar fi cauza morții vedetei care a lăsat în urma sa o familie îndoliată și foarte multă durere și suferință.

Cititoare în stele Mădălina Manole a încetat din viață. Care ar fi problemele medicale care au dus la decesul neașteptat

Mădălina Manole a fost inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă în ultimii astrologia a ajuns să-i fie pasiune și profesie. Aceasta făcea parte din redacția unei publicații unde a postat ultimul horoscop pe 29 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

O zi mai târziu ar fi ajuns la spital, surse din apropierea familiei declarând că a avut mai multe probleme de sănătate în anul precedent. Potrivit a1.ro, aceasta ar fi suferit de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”.

Mai mult decât atât, în 2022 nu a ascuns acest aspect nici în postările și discuțiile sale, dimpotrivă spunea că abia așteaptă să intre în anul 2023 pentru că precedentul a fost „groaznic”. Până acum, familia nu a oferit o cauză oficială a morții.

ADVERTISEMENT

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună.

Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook a regretatului astrolog Mădălina Manole.

ADVERTISEMENT

Astrologul Mădălina Manole, deces subit

Prietenii și apropiații Mădălinei Manole sunt în stare de șoc de când au aflat vestea, mai ales că nimeni nu se aștepta la un deces subit. Se pare că nimeni nu știa dacă astrologul suferă de o boală gravă care să-i pună viața în pericol.

„Raiul să-ți primească zâmbetul cu lumină și cu parfum de flori, Madalina Manole! Sfârșitul tău de drum, când mai aveai atâția ani de viață și arătai atâta viață în ani, mă mâhnește profund.

ADVERTISEMENT

Atâtea dimineți frumoase ne-am făcut Cu capu-n zori… Putere să aibă mama ta să-ți ducă dorul!”, a transmis jurnalistul Dorin Chioțea pe social media.

Regretatul cititor în stele avea o experiență destul de mare în presa românească. A apărut în mai multe emisiuni de televiziune și a scris pentru publicații online. A realizat horoscopul la matinalul de la TVR și apoi la Dimineața cu noi de la Kanal D.

ADVERTISEMENT