News

Cristiana a murit înghețată, alături de cei trei câini ai săi. Femeia se întorcea de la cumpărături pe viscol

O româncă în vârstă de 50 de ani din Italia a murit înghețată în timp ce se întorcea de la cumpărături alături de câinii săi.
27.01.2023 | 23:03
Cristiana a murit inghetata alaturi de cei trei caini ai sai Femeia se intorcea de la cumparaturi pe viscol
Femeie moartă în Italia. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Femeia venea de la cumpărături și a fost surprinsă de viscolul care a lovit Italia în această săptămână. Femeia a murit undeva pe o cărare de munte, alături de cei trei câini ai săi.

O femeie din Italia a murit de frig surprinsă de viscol

Comunitatea din Arezzo, Toscana, e deplâns soarta femeii, care era cunoscută în comunitate drept o iubitoare de animale.

ADVERTISEMENT

Pe numele său Cristiana Gugu, femeia a fost surprinsă de furtuna de zăpadă puternică la cinci kilometri de localitatea Badia Tedalda, din Toscana, conform Observatornews.ro.

Familia disperată a alertat Poliția atunci când femeia, care plecase la cumpărături, nu s-a mai întors niciodată acasă și nici nu a mai răspuns la telefon. Plecată de luni de acasă, femeia a fost descoperită doar marți, însă era înghețată pe mijlocul potecii alături de câinii săi.

ADVERTISEMENT

Medicii spun că femeia a făcut infarct din cauza temperaturilor scăzute și a oboselii, alături de cei trei câini ai săi. Femeia creștea și salva ciobănești mioritici, rasa românească de câini celebră în întreaga lume. În acest moment toată Europa este afectată de vremea rea.

În Grecia, de exemplu, continuă să plouă și să ningă abundent, iar la Atena monumentele din antichitate nu se mai vedeau din cauza ploii torențiale.

ADVERTISEMENT

Mai mult, oamenii din Zakynthos au fost sfătuiți să stea în casă după ce o parte din insulă a fost inundată, existând un risc ridicat de alunecări de teren.

Același lucru e valabil în SUA, unde zeci de mii de oameni au rămas fără curent electric, după ce sudul țării a fost lovit puternic de tornade, iar nord-estul de ninsori puternice.

ADVERTISEMENT

”Am pierdut multe lucruri materiale, nu am asigurare, dar nici măcar nu-mi pasă, pentru că am copilul teafăr. Asta e tot ce contează pentru mine”, a transmis un cetățean din SUA, afectat de vremea proastă.

ADVERTISEMENT
Tags: