Life

Astrologul Mariana Cojocaru, la un pas de moarte: ”Mașina s-a făcut praf”

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai cunoscuți cititori în stele, a dezvăluit că a fost foarte aproape de tragedie. A fost implicată într-un accident.  
20.09.2022 | 11:45
Astrologul Mariana Cojocaru la un pas de moarte Masina sa facut praf
Mariana Cojocaru, foarte aproape de tragedie. Cititorul în stele a făcut accident. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul a povestit că s-a aflat la un pas de moarte. Mașina în care se afla cu fostul soț și un alt cuplu s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Accidentul rutier s-a petrecut după o premoniție de-a vedetei.

Mariana Cojocaru, foarte aproape de tragedie. Cititorul în stele a făcut accident

Mariana Cojocaru a trăit o viață grea, cu numeroase încercări, una dintre ele fiind accidentul în care a fost implicată în urmă cu mulți ani. Renumitul astrologul trebuia să se întoarcă la București, dar cu o seară înainte a avut un vis premonitoriu.

ADVERTISEMENT

I-a spus totul partenerului de viață, dar acesta nu a crezut-o. S-a urcat în autoturism, dar din cauza carosabilului ud șoferul, prietena vedetei, a pierdut controlul volanului. Mașina s-a făcut praf și astrologul a intrat în moarte clinică.

„Înaintea accidentului cu moartea clinică, cu o seară înainte am avut un vis premonitoriu, dar eu visez într-un fel anume. Am visat atunci că erau niște manechine ca într-un magazin.

ADVERTISEMENT

Un manechin de acolo a căzut, s-a spart la nivelul capului. Prietena mea era la volan. Când m-am trezit, i-am spus fostului soț că am avut un vis cam ciudat și că nu ar fi rău să venim la București cu trenul.

El nu a fost de acord. Am avut dreptate. Plecăm la drum, plouă, pe carosabil era numai gheață. Într-o curbă largă, mașina derapează, acroșează un copac, mașina s-a făcut praf.

ADVERTISEMENT

Toți patru suntem în viață. Eu am fost cea mai afectată”, a mărturisit Mariana Cojocaru, în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiţă pe Youtube.

Mariana Cojocaru, căsnicie grea. Prin ce a trecut în mariaj

Mariana Cojocaru a avut o căsnicie foarte grea alături de tatăl fiicei sale, Eliza, pentru care a suportat un limbaj agresiv. Cititorul în stele a trecut prin multe în mariaj și a avut momente în care apela numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

I-a luat foarte mult să pună piciorul în prag și să divorțeze de fostul soț pentru că avea aceeași mentalitate ca a părinților săi: copiii trebuie să crească alături de mamă și de tată. În cele din urmă a luat atitudine.

ADVERTISEMENT