News

Atac armat la o fabrică din Maryland. Cel puțin trei oameni au murit, iar un polițist a fost rănit

Un nou atac armat a avut loc în SUA. Un bărbat a deschis focul într-o fabrică din Maryland. În urma evenimentului, cel puțin trei oameni au murit, iar un polițist a fost rănit.
10.06.2022 | 10:11
Atac armat la o fabrica din Maryland Cel putin trei oameni au murit iar un politist a fost ranit
Ce s-a întâmplat cu atacatorul. Sursa foto: NBC News
ADVERTISEMENT

Atac armat într-o fabrică din Maryland, SUA. Un bărbat a deschis focul asupra angajaților locului și i-a ucis pe trei dintre ei. Un om al legii care a intervenit s-a ales cu răni grave.

Un tânăr de 23 de ani și-a atacat colegii de serviciu, într-o fabrică din Maryland. Trei persoane au fost ucise

Totul a avut loc joi, în jurul orei 14:30 la ”Columbia Machine din Smithsburg”, situată la circa 100 de km nord de Washington D.C. Autorul faptei este, mai exact, un tânăr în vârstă de 23 de ani, coleg cu ceilalți muncitori, potrivit NBC News.

ADVERTISEMENT

Imediat după masacru, el a dat să fugă cu o mașină. Oamenii legii l-au prins din urmă și a început un schimb de focuri. Acesta a fost momentul când un polițist a fost rănit.

Agresorul a fost prins, după ce a fost rănit în timpul unui schimb de focuri cu poliția

Agresorul a fost împușcat și el, dar a supraviețuit. A fost transportat la spital, unde i se vor acorda îngrijirile necesare, a informat șeriful comitatului Washington, Douglas Mullendor, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-o postare pe facebook, biroul şerifului Washington a dat asigurări că atacatorul nu mai reprezintă acum un pericol.

”Suspectul nu mai reprezintă o ameninţare pentru comunitate. A avut loc un schimb de focuri între suspect şi poliţist.

ADVERTISEMENT

Amândoi au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis biroul şerifului din comitatul Washington.

S-a demarat o anchetă în acest caz. Nu se cunoaște, deocamdată, motivul care l-a împins pe bărbat să-și atace colegii de serviciu.

ADVERTISEMENT

”Am deschis o anchetă după atacul armat din Smithsburg, iar biroul nostru este în contact cu oficialii de pe teren” a scris pe Twitter congresmanul David Trone.

În ultima vreme, în SUA au avut loc atacuri armate repetate. La finalul lui mai, de exemplu, un tânăr de 18 ani a intrat într-o școală și a împușcat elevii și profesorii din unitatea învățământ. 19 copii și doi profesori și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT
Tags: