News

Atac armat șocant în Atena. Patru oameni au murit în sediul unei companii maritime

Tragedie în Atena. Un fost angajat al unei companii maritime a ucis trei persoane cu care a fost coleg și apoi s-a sinucis
12.02.2024 | 15:57
Atac armat socant in Atena Patru oameni au murit in sediul unei companii maritime
Incident mortal la sediul unei companii maritime din Atena. Patru persoane au fost ucise. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Patru persoane au murit în sediul unei companii maritime din Atena. Atacatorul este chiar un fost angajat al firmei, care s-a sinucis după ce și-a împușcat colegii.

Fost angajat al unei companii maritime, ucigașul a trei persoane

Incidentul tragic a avut loc în Glyfada, o suburbie a Atenei, la sediul unei companii maritime. Fostul angajat a pătruns în clădire și a deschis focul, omorând trei persoane, conform informațiilor furnizate de AFP, preluate de Agerpres.

ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de luni, 12 februarie două victime masculine și o femeie au căzut pradă gloanțelor sale. După comiterea crimei, agresorul s-a retras în birourile European Product Carriers, blocându-se înăuntru.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 10:20, iar autorul în cauză, a cărui identitate rămâne necunoscută, a fost identificat de mass-media din Grecia ca fiind un fost angajat al companiei maritime, concediat în trecut de această entitate cu sediul în Glyfada.

ADVERTISEMENT

Atacatorul s-a sinucis

Tragedia s-a încheiat cu descoperirea corpului agresorului în subsolul clădirii, unde acesta a fost găsit decedat alături de arma de foc utilizată în atacul în care trei persoane nevinovate și-au pierdut viața.

Potrivit autorităților, primele informații indică o posibilă sinucidere, însă investigațiile ulterioare vor oferi clarificări suplimentare cu privire la circumstanțele exacte ale decesului.

ADVERTISEMENT

„Conform primelor date, pare că s-a sinucis”, a spus un reprezentant al biroului de presă al poliției, citat de AFP. Polițiștii au intervenit rapid și eficient, reușind să evacueze două femei care fuseseră închise în toaletă de către atacator.

Compania maritimă European Product Carriers, afectată de acest eveniment tragic, are o istorie începând din 1979 și operează o flotă de aproximativ 35 de nave, inclusiv petroliere, conform informațiilor disponibile pe website-ul său oficial.

ADVERTISEMENT

Și în Bruxelles s-a produs un atac armat grav. Incidentul a avut loc duminică seară, iar două persoane au fost grav rănite și au ajuns la spital. Poliția îi caută acum pe suspecți și s-a deschis o anchetă de amploare.

ADVERTISEMENT