Fotbal intern

Atac dur al lui Florin Prunea la adresa lui Bogdan Bălănescu. „La Dinamo e plin de șobolani, care se ascund pe sub birouri și fac numai tâmpenii!”

20.08.2020 | 23:52
Atac dur al lui Florin Prunea la adresa lui Bogdan Balanescu La Dinamo e plin de sobolani care se ascund pe sub birouri si fac numai tampenii
Atac dur al lui Florin Prunea la adresa lui Bogdan Bălănescu. „La Dinamo e plin de șobolani, care se ascund pe sub birouri și fac numai tâmpenii!” FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Florin Prunea (52 de ani) nu mai este președintele lui Dinamo de două luni. Fostul conducător îl atacă din nou pe directorul general Bogdan Bălănescu, despre care susține că este tolerat de fani chiar dacă a gestionat dezastruos clubul.

Fostul oficial al ”câinilor” a evidențiat faptul că Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu doreau să-l demită pe Ionel Dănciulescu, între timp dat afară de spanioli.

ADVERTISEMENT

”Cu Danciu au prins momentul să-l curețe. Voiau demult. De când am venit eu, din prima zi, mi-au zis Negoiță și Bălănescu să-l dăm afară”, a dezvălui Florin Prunea.

„Dă-l tu fară pe Dănciulescu, nouă ne e frică…”

„Dă-l tu, că nouă ne e frică”. Cum să-l dau domne, afară? Păi Dănciulescu a dat bani din buzunar, să-și plătească chiriile copiii ăștia. Sunt doi jucători care nu aveau bani de mâncare. Și l-au dat afară.

ADVERTISEMENT

Și pe Bălănescu, cel care a păcălit suporterii, care a dus din pix clubul ăsta la minus două milioane și ceva de euro, îl păstrezi.

Păi DDB-ul? Nu mai cereți demisia? Îmi pun semne de întrebare. Să mă lase și o parte a suporterilor. Că sunt cu el, merg împreună la meciuri în mașină. Stau cu el”, a declarat Prunea, la Digisport.

ADVERTISEMENT

„Șobolanii să iasă din ascunzători!”

În același timp, fostul portar le-a cerut celor care conduc clubul din ”Ștefan cel Mare” să iasă în față și să spună adevărul. Florin Prunea le-a spus „șobolani” celor ce se ascund de responasabilități.

”Să iasă din ascunzători. Să nu mai stea ca șobolanii pe acolo, pe sub birouri, și să facă tâmpenii. Să iasă și să zică adevărul. Șobolănisme. Astea se-ntâmplă la Dinamo. Sunt șobolani care se ascund.

ADVERTISEMENT

Și când e ceva de ros, haț, câteva comisioane. Haț, un impresar. Haț, câteva sticle de vin. Haț, câteva costume de la sponsori. Asta a fost la Dinamo în toți anii ăștia”, a spus fostul manager general al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT