Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atac dur la Zăvăleanu. ”I-a intrat Dinamo la suflet pe 12.000 de euro pe lună”

Mircea Rednic nu uită și nu iartă. La FANATIK SUPERLIGA, tehnicianul l-a atacat pe administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu pentru că l-a demis de la Dinamo în 2021.
08.11.2023 | 21:40
Atac dur la Zavaleanu Ia intrat Dinamo la suflet pe 12000 de euro pe luna
Răzvan Zăvăleanu, atacat dur la Fanatik SuperLiga de Mircea Rednic. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Puriul” a ajuns între timp la UTA Arad și i-a învins pe ”câini”, scor 2-1, în ultima etapă a turului. După acest succes care i-a dus pe arădeni până pe locul 10, Rednic s-a dezlănțuit în vestiar și a dansat de bucurie.

Zăvăleanu, atacat vehement de Mircea Rednic

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Mircea Rednic a lansat un nou atac virulent la adresa lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, despre care a spus că vorbește prea mult.

ADVERTISEMENT

”Cei care m-au dat afară au dispărut în momentele grele. Nu-mi place de administratorul ăsta judiciar care apare foarte mult la televizor. Nu mă refer la Nicolescu (n.r. – Andrei Nicolescu), vorbesc de Zăvăleanu (n.r. – Răzvan Zăvăleanu). Apare foarte mult, prea mult îl băgați în seamă și își dă el cu părerea.

El e pus acolo să gestioneze banii care vin din altă parte. Când mai aud că spune ‘Dinamo mi-a intrat la suflet’… Și mie mi-a intrat când iau 12.000 de euro pe lună că atât ia, 11.000 plus TVA. Și nu face nimic. Vine să-și dea cu părerea de antrenor, de toată lumea…”, a declarat Rednic.

ADVERTISEMENT

Zăvăleanu și-a luat bani din transferul lui Sorescu

Fostul antrenor al lui Dinamo a dezvăluit că Răzvan Zăvăleanu a încasat bani din transferul lui Deian Sorescu la Rakow Czestochowa și îl vede unul dintre principalii vinovați pentru îndepărtarea sa în 2021.

”El tot zice să vină banii, vin banii, dar cum vin? El ar trebui să-și vadă de treabă pentru că după ce am plecat eu, în anul ăla în care eram insolvență, un milion și ceva au fost cheltuielile și el trebuia să gestioneze mult mai bine.

ADVERTISEMENT

El la orice își ia bani, ce merite a avut la transferul lui Sorescu? Nu a avut niciun merit și și-a luat 6% din suma de transfer care a fost vreo 800.000. Vorbește cam mult el acolo, ar trebui să-i lase pe oamenii care se pricep.

Nu e vinovat de retrogradare, e pentru demiterea mea. El, cu Mureșan (n.r. – Iuliu Mureșan) și cu Elias (n.r. – Elias Bucurică), tipul de la Asociația suporterilor. Eu eram la domnul Badea (n.r. – Nicolae Badea), vorbeam și am primit înștiințare pe Whatsapp. Acum nu mai contează”, a spus Mircea Rednic, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Rednic pune tunurile pe Zăvăleanu

ADVERTISEMENT