Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Rednic a făcut show în vestiar după UTA – Dinamo 2-1. Reacția lui Giani Kiriță. Video

Mircea Rednic a dansat în vestiar după victoria din meciul UTA - Dinamo 2-1, iar Giani Kiriță și-a vărsat amarul la FANATIK SUPERLIGA după ce a văzut imaginile.
07.11.2023 | 11:15
Mircea Rednic a facut show in vestiar dupa UTA  Dinamo 21 Reactia lui Giani Kirita Video
Mircea Rednic a dansat în vestiar după victoria din meciul UTA - Dinamo 2-1, iar Giani Kiriță și-a vărsat amarul la FANATIK SUPERLIGA după ce a văzut imaginile. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Puriul” s-a dezlănțuit în vestiar după succesul obținut de arădeni cu un gol venit în minutele de prelungire dintr-un penalty contestat de ”câini”. În urma acestei victorii, ”Bătrâna Doamnă” a încheiat turul de campionat pe locul 10.

Giani Kiriță, amărât când a văzut bucuria lui Mircea Rednic după UTA – Dinamo 2-1

Prezent în studio la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Giani Kiriță a înțeles bucuria manifestată de Mircea Rednic la finalul partidei UTA – Dinamo 2-1 și a explicat faptul că acesta avea de luat o revanșă după ce a fost dat afară cu cântec de ”câini”.

ADVERTISEMENT

”Gata că nu au luat campionatul. La noi e supărarea mare. Mă uitam încruntat pentru că efectiv tânjesc să văd și eu echipa asta a noastră că se bucură așa cu antrenorul. Și nu vorbesc de liga a 2-a, vorbesc de SuperLiga.

Eu de la început am spus că promovarea asta a fost destul de lăudată, este în continuare lăudată și nu înțeleg de ce. Ajunge. Noi suntem în SuperLiga, suntem cu un pas în liga a 2-a. Aici sunt problemele, nu să ne legăm mereu de promovare.

ADVERTISEMENT

Vorbim de Dinamo, nu vorbim de o altă echipă pe care o bate UTA. Chiar dacă suntem cum suntem, ei au dreptul să se bucure pentru că până la urmă e o victorie. Cum a venit ea, în minutul 90, norocos, nenorocos, nu mai contează, e o victorie împotriva lui Dinamo. Și mai ales Mircea Rednic, na e dinamovist, avea o poliță de plătit și a plătit-o cu vârf și îndesat.

Cu un ochi râde, cu unul plânge, pentru că îl știm că este acolo cu sufletul și știm cum a fost dat afară. Îmi e dor să rămânem în SuperLiga, să facem puncte. E atât de departe momentul cu acești jucători care se bucură, încât nu-i văd și pe ai noștri”, a declarat Kiriță.

ADVERTISEMENT

Răchită râde de dinamoviști

Fostul fundaș Vivi Răchită a răsucit cuțitul în rana dinamoviștilor și a vorbit despre faptul că UTA are aceleași culori și un antrenor care se identifică foarte bine cu formația din Ștefan cel Mare.

”Culori alb-roșu, Mircea Rednic dinamovist. Ne putem obișnui cu imaginea asta, doar că în loc de Dinamo scria UTA. O să-i dau mesaj lui Rednic că el problema cu inima a avut-o după ce a câștigat cu FCSB, să nu aibă iar alte probleme. Toate echipele își revin cu Dinamo”, a spus Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în aceleași zile, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Rednic, bucurie imensă în vestiar

ADVERTISEMENT