Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 7 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de marcă după etapa a 15-a

FANATIK SUPERLIGA revine în forță, marți, 7 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Vivi Răchită, Florin Gardoș, Alin Buzărin, Giani Kiriță și Daniel Șendre.
06.11.2023 | 17:22
Fanatik SuperLiga marti 7 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici show cu invitati de marca dupa etapa a 15a
Fanatik SuperLiga, marți, 7 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de marcă după etapa 15. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, marți, 7 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa a 15-a din SuperLiga cu invitați de calibru. Emisiunea poate fi urmăriră LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 7 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top marcă după etapa a 15-a

Etapa cu numărul 15 este aproape de final, iar HORIA IVANOVICI vă invită să urmăriți analiza întregii runde cu invitați de top. Dinamo caută primul succes după o serie negativă de 8 meciuri consecutive fără victorie în meciul cu UTA Arad. Mircea Rednic își înfruntă marea iubire declarată și asumată.

ADVERTISEMENT

Totodată, CFR Cluj poate urca pe primul loc la finalul turului de campionat. Formația lui Andrea Mandorlini o înfruntă în deplasare pe Hermannstadt. Fosta campioană se află la un singur punct în spatele liderului FCSB.

HORIA IVANOVICI va analiza toate derby-urile rundei alături de invitații de top Vivi Răchită, Florin Gardoș, Alin Buzărin, Giani Kiriță și Daniel Șendre. Lupta pentru campionat a devenit aprigă după victoria Rapidului cu FCSB, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata. „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Dinamoviștii Daniel Șendre și Giani Kiriță vor prefața un nou meci al lui Dinamo. O înfrângere la Oradea contra celor de la UTA Arad ar adânci criza pe care „câinii” o traversează, iar scaunul lui Burcă se va clătina din ce în ce mai tare.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în cadrul unor ediții speciale de FANATIK SUPERLIGA. Duminică, 5 noiembrie, ați putut aflat toate detaliile exclusive înainte de derby-ul FCSB – Rapid, încheiat 1-2.

ADVERTISEMENT

Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT