News

Atac dur lansat de sora lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor: ”Cine este criminalul? El sau voi?”

Într-un mesaj pe Facebook, sora lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, îi atacă dur pe cei care îl consideră vinovat pe fratele său pentru tragedia din a doua zi de Crăciun.
02.01.2024 | 14:27
Atac dur lansat de sora lui Cornel Dinicu patronul Fermei Dacilor Cine este criminalul El sau voi
Sora lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, îi numește ”criminali” pe cei care îl acuză pe fratele său. Sursa foto: ȘtirileProTV / ISU Prahova . colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, îi atacă dur pe cei care spun că fratele ei este vinovat de incendiul de pe 26 decembrie 2023 de la pensiunea din Prahova.

Sora patronului Fermei Dacilor îl apără pe Cornel Dinicu: ”A decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară”

Acuzat de multe voci din spațiul public pentru unele presupuse nereguli care ar fi existat în funcționarea pensiunii Ferma Dacilor, patronul complexului turistic, Cornel Dinicu, este apărat de sora sa.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe Facebook, Cornelia Dinicu îi atacă virulent pe toți cei care spun că patronul de la Ferma Dacilor este principalul vinovat în cazul incendiului care a luat opt vieți. ”Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, scrie femeia.

Sora lui Dinicu dezvăluie că a plecat din România, după ce i-a fost închisă o afacere pe care a avut-o. Pe de altă parte, fratele ei a decis să rămână. Aceasta este revoltată de cât de multe critici a primit fratele ei în ultima săptămână.

ADVERTISEMENT

Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să ‘curețe’ Bucureștiul. De la o zi la altă am rămas fără nimic.

Și am plecat! Încet încet toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară”, afirmă femeia.

ADVERTISEMENT

Sora lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, îi numește ”criminali” pe cei care îl acuză pe fratele său: ”Cât vreți să îl mai loviți?”

Cornelia Dinicu a mai spus că bărbatul traversează o stare emoțională critică. Femeia numește Ferma Dacilor ”un loc de vis, o casă pentru el și copii lui”.  ”A creat un loc de vis, o casă pentru el și copii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casă noastră când veneam în țară era Fermă Dacilor, iar când plecam de acolo plecam cu valizele pline de bunătăți că la mama acasă”.

În finalul mesajului, aceasta reia ideea lansată și de fratele său, că o mână criminală a pus la cale tragedia de pe 26 decembrie. Apoi, pune o întrebare dură pentru criticii fratelui ei.

ADVERTISEMENT

”Azi nu mai avem o casă, o mână criminală și țară noastră ne-a gonit din nou! Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor! Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți?

Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș? Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate? Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, se arată în încheierea mesajului Corneliei Dinicu.

ADVERTISEMENT