News

Patronul de la Ferma Dacilor “victima perfectă”. Cornel Dinicu, noi dezvăluiri despre tragedia din a doua zi de Crăciun: “O mână criminală”

Într-o nouă reacție după tragedia de pe 26 decembrie, patronul de la Ferma Dacilor se consideră "victima perfectă” și acuză din nou o ”mână criminală”.
31.12.2023 | 09:35
Patronul de la Ferma Dacilor victima perfecta Cornel Dinicu noi dezvaluiri despre tragedia din a doua zi de Craciun O mana criminala
Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, noi dezvăluiri despre tragedia din a doua zi de Crăciun. Sursa foto: Știrile ProTV / ISU Prahova / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar câteva ore după ce și-a înmormântat fiul de 11 ani decedat în incendiul de la Ferma Dacilor, patronul pensiunii a postat un lung mesaj pe Facebook.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, noi dezvăluiri despre tragedia din a doua zi de Crăciun

Sâmbătă, 30 decembrie, Cornel Dinicu și-a condus pe ultimul drum fiul de 11 ani pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune. În prezența a sute de persoane și a zeci de coroane aduse la cimitir, familia Dinicu și-a luat adio de la Victor.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după miezul nopții, patronul de la Ferma Dacilor a postat pe pagina de Facebook pensiunii un lung mesaj pe care-l numeşte ”spovedanie publică”. Cornel Dinicu se așteaptă să fie arestat după înmormântarea fiului său.

Mesajul acesta e spovedania publică pe care nu mă așteptăm să o fac vreodată, e durerea unui tată care își îngroapă fiul, e durerea unui prieten care își îngroapă prietenii cei mai apropiați.

ADVERTISEMENT

Condoleanțe familiior celor care au fost cu noi în acea noapte tragică. E peste puterile mele să duc nenorocirea și toate lucrurile pe care le spuneți despre mine, dar măcar să fi încercat să vă povestesc”, începe Dinicu postarea.

După ce explică pe larg cum a ajuns să ridice această pensiune, Dinicu reia acuzațiile pe care deja le-a lansat în spațiul public. În urmă cu două zile, acesta a declarat că focul a fost pus de o mână criminală cu intenția de a-i îngropa afacerea.

ADVERTISEMENT

Patronul de la Ferma Dacilor: ”Trebuie să aflu cine mi-a ucis familia, apropiații!”

Acum, Dinicu insistă cu aceste acuzații grave și spune că vrea să afle cine a vrut să-i facă rău. Patronul pensiunii este uimit de modul în care s-au extins flăcările în dimineața tragediei.

Nu știu ce urmează să se întâmple cu mine, dar tor trebuie să aflu cine mi-a ucis familia, apropiații! Pentru mine, care nu am lipsit în nicio etapă a construcției Fermei este extrem de suspect modul în care aceasta a ars și rapiditatea cu care flăcările s-au extins.

ADVERTISEMENT

Centrala antiincendiu, deși omologată, nu a funcționat. Probabil trebuie să mulțumim celor de la Electrica pentru scăderea tensiunii pe magistrală și penelor de curent frecvente în ciuda reclamațiilor depuse constant către ei. În camere nu existau reșouri. Centrala pentru încălzire funcționa și nu se află în aceeași clădire cu cea care a ars”, scrie Dinicu.

Potrivit spuselor patronului, clădirea avea toate măsurile luate pentru a se evita o astfel de tragedie şi crede că este vorba despre o mână criminală. De ce s-ar fi întâmplat asta? Tot Dinicu răspunde: ”Pentru că eu sunt victima perfectă”.

Patronul pensiunii acuză autoritățile că nu merg pe pista unei mâini criminale în acest caz. ”Trecutul meu mă face să nu fiu credibil indiferent ce aș spune acum, și indiferent care e adevărul.. Ce contează e doar ce spun autoritățile care au zis din prima zi ca exclud o astfel de Ipoteză.. Cum excluzi ceva dacă nu cercetezi?…”, mai scrie Dinicu.

Reamintim că, în incendiul de pe 26 decembrie de la Ferma Dacilor, opt persoane au fost date dispărute într-o primă fază. Trupurile a şapte dintre ele au fost găsite carbonizate. Trupul celei de-a opta victime încă nu a fost recuperat.

ADVERTISEMENT