Fotbal intern

Atac furibund al lui Adrian Mihalcea la adresa foştilor săi jucători. “Vestiarul lui Dinamo e divizat”

21.07.2020 | 11:08
Atac furibund al lui Adrian Mihalcea la adresa fostilor sai jucatori Vestiarul lui Dinamo e divizat
ADVERTISEMENT

La Dinamo nimic nu mai merge şi senzaţia tot mai apăsătoare este că impactul cu divizia secundă nu mai poate fi evitat. S-au adunat foarte multe aspecte negative, parcă strânse dintr-o dată la un loc într-un sac, răsturnat apoi într-un haos total.

Chemat să scoată din starea gravă în care se află un pacient muribund SMURD-ul Gigi Mulţescu este gata să plece, speriat şi la propriu şi la figurat atât de valul de îmbolnăviri cu COVID 19 din lotul alb-roşilor cât şi de ceea ce a găsit atât la nivel organizatoric, dar, mai ales, al disensiunilor din vestiar.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor, Adrian Mihalcea, i s-a reproşat mai ales faptul că nu a ştiut să ţină în mână un vestiar care este ca un butoi cu pulbere, din mai multe motive, dar acesta a decis să iasă la atac şi a lansat o ofensivă furibundă la adresa jucătorilor.

Adrian Mihalcea dezvăluie marile probleme existente în vestiarul lui Dinamo

Cel poreclit Ţăranul a vorbit pentru GSP Live despre marile probleme existente în vestiarul câinilor, mai ales cauzate de diferenţele salariale mari dintre jucătorii experimentaţi şi cei tineri, care au rupt unitatea grupului.

ADVERTISEMENT

Problema e că vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive. Fiecare își vedea prea mult de treaba lui și nu se implică pentru grup cât ar trebui.

Diferenţele salariale sunt mărul discordiei

Sunt jucători de valoare și experiență, dar asta nu înseamnă să fii lider. Nu trebuie negat că există diferențe mari de salarii între unii și alții, iar acest lucru se simte când unii au o evoluție mai slabă. Dacă am corela cu neplata salariilor, această problemă ar deveni mult mai gravă.

ADVERTISEMENT

Poate problemele din vestiar vin și din caracterul fiecăruia. Unii sunt mai comunicativi, alții sunt mai introvertiți. Un grup se formează în timp, iar la Dinamo se tot schimbă jucători. Pe mine nu m-au interesat grupurile lor de prieteni, dar existau și străini intercalați în grupurile românilor.

Dinamo are 12 cazuri de coronavirus

Doar că, din păcate, la noi se vedea și în teren că sunt probleme în vestiar. Totul pleacă de la un simplu reproș, iar apoi totul poate continua prin lipsa de reacție manifestată în momentul în care ar trebui să te sacrifici pentru un jucător”

ADVERTISEMENT

Nici nu se ştie ce va face Dinamo mai departe în play-out, numărul cazurilor de infectări crescând de la o zi la alta. În prezent sunt 12 cazuriconfirmate şi tot programul play-out-ului a fost astfel dat peste cap.

ADVERTISEMENT