News

Atac în stil mafiot la Cluj. Patronul unui bar a rămas fără un deget, după ce hoții l-au torturat. Ce au furat tâlharii de la acesta

Un patron de bar din Cluj a fost torturat de hoți. Bărbatul a rămas fără un deget, iar tâlharii au plecat cu o pradă importantă
17.01.2024 | 15:39
Atac in stil mafiot la Cluj Patronul unui bar a ramas fara un deget dupa ce hotii lau torturat Ce au furat talharii de la acesta
Un patron de bar din Cluj a fost torturat de hoți. Bărbatul a rămas fără un deget. Sursa foto: Facebook / Gentlemen's Bistro & Sports Bar / Ciprian Calin Pop
ADVERTISEMENT

Patronul unui bar din Cluj-Napoca a fost torturat de hoți ca în filme. Ciprian Călin Pop, bărbatul torturat, a rămas fără un deget și a fost stropit cu benzină pentru a divulga codul de acces al unui cont de investiții.

Victima a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

Ziar de Cluj precizează că ar fi vorba despre un cod secret, necesar accesului la criptomonedele pe care le-ar deține victima. Se pare că omul a scăpat cumva din mâna torționarilor, dar a ajuns pe mâna poliției.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie le-a povestit oamenilor legii ce i s-a întâmplat. Însă polițiștii au avut și o surpriză, după ce l-au testat cu alcooltestul pe bărbat. Acesta avea o alcoolemie de 0,76 mg/l în aerul respirat.

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 05.45, în municipiul Cluj-Napoca a fost înregistrat un eveniment rutier în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia cercetărilor evenimentului rutier, persoana în cauză a relatat o agresiune la care a fost supusă în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.”, au transmis polițiștii clujeni.

Însă patronul torturat se afla într-o stare deplorabilă și a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale. Între timp s-au făcut verificări ale camerelor de supraveghere pentru a proba ceea ce a spus victima.

ADVERTISEMENT

Avându-se în vedere starea victimei, aceasta a fost condusă la Unitatea de Primiri Urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar, în prezent, organele de cercetare penală au extins verificările cu privire la agresiunea semnalată, au identificat locația respectivă, au adunat probe și mijloace de probă și au procedat la vizualizarea mai multor camere de supraveghere video pentru a se corobora datele din teren cu cele relatate de victimă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.”, precizează Poliția din Cluj-Napoca.

Poliția a deschis o anchetă

Oamenii legii i-au făcut un dosar victimei și pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. De asemena, polițiștii urmează să stabilească cum a fost jefuit patronul barului, iar conform Ziar de Cluj unul dintre agresori ar fi fost prins și dus în fața instanței.

ADVERTISEMENT

„În cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale și Biroul Rutier sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, în contextul în care victima a relatat că i-au fost sustrase și bunuri care făceau accesul la unele investiții pe care aceasta le avea în derulare.”, notează IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT