Sport

„Atac Liga Campionilor!”. Trei transferuri anunțate de Gigi Becali pentru sezonul viitor: „Ne trebuie”. Video

Gigi Becali a renunțat la ideea de a vinde FCSB și a anunțat că e gata să facă din nou investiții în transferuri dacă echipa ia titlul în SuperLiga.
09.05.2023 | 14:48
Atac Liga Campionilor Trei transferuri anuntate de Gigi Becali pentru sezonul viitor Ne trebuie Video
Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB pentru a forța Liga Campionilor. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat meciul de luni seara cu Sepsi de pe Arena Națională și s-a apropiat la doar 3 puncte în clasamentul SuperLigii de liderul Farul Constanța. Mai sunt de disputat 3 etape din play-off, iar lupta la titlu se anunță una cu adevărat incendiară.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB din sezonul viitor: „Forțez Liga Campionilor!”

Dacă în urmă cu aproape trei săptămâni era hotărât să iasă din fotbal și să vândă FCSB-ul cu 25 de milioane, Gigi Becali s-a răzgândit brusc și e decis să facă noi investiții masive în transferuri pentru a construi o echipă cu adevărat competitivă.

ADVERTISEMENT

Condiția e una singură însă: FCSB să câștige în acest an titlul de campioană în SuperLiga, pentru a putea juca în vară în preliminariile Ligii Campionilor. Iar apoi va forța intrarea în grupe, ce i-ar garanta un câștig financiar de câteva zeci de milioane de euro.

Patronul FCSB știe și ce posturi trebuie acoperite pentru a-și putea îndeplini visul. El e convins că formația sa mai are nevoie de cel puțin trei jucători de valoare: doi fundași centrali și un atacant.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vorbesc de vânzarea echipei acum. Hai să vedem… Dacă ieșim campioni, pentru ce să o vând? Dacă suntem campioni, forțez! Mai fac o investiție, mai iau doi fundași centrali, mai iau un atacant…

Și forțez Liga Campionilor. Sunt 50 de milioane. Ne trebuie doi fundași centrali”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă ad-hoc, de la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a spus ce posturi trebuie acoperite, Gigi Becali nu a vrut să dea nume. Și nici al jucătorilor de la FCSB pentru care ar exista interes de afară pentru un transfer ce ar putea umple conturile clubului cu câteva milioane de euro.

Patronul FCSB spune că e concentrat pe partida din etapa viitoare cu CFR Cluj, care ar putea fi decisivă în lupta la titlu: „Nu vorbim de transferuri acum, hai să vedem. Un singur meci contează, dacă nu bați CFR-ul, se schimbă toate”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu știe ce va face cu Billel Omrani: „Probabil că funcționa doar la Dan Petresscu!”

În meciul câștigat de FCSB contra lui Sepsi, atacantul Billel Omrani a fost rezervă neutilizată, deși golgheterul Andrea Compagno, concurentul său pe post, lipsea din cauza unei accidentări. Omrani a surprins asistența la începutul reprizei secunde, când a mers să dea autografe suporterilor, deși meciul se reluase de câteva minute bune.

Gestul său este unul neprofesonist și a fost taxat în studio-ul emisisunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Iar Gigi Becali pare că s-a săturat și el de atacantul francez. Nu a spus clar că urmează o despărțire în vară, însă toate indiciile duc spre acest deznodământ.

„De Omrani nu știu. La fotbal, poți să ai calitățile calităților… Probabil că funcționa doar la Dan Petrescu, pentru că nu-l lăsa nici să se miște. Așa, la noi…”, a mai spus patronul FCSB.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT