Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Ai mai văzut așa ceva!?”. Gestul făcut de Billel Omrani în timpul meciului FCSB – Sepsi 3-1, taxat dur: “Du-te!”. Video exclusiv

Gestul făcut de Billel Omrani în timpul meciului FCSB - Sepsi 3-1 i-a uluit pe invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
09.05.2023 | 11:44
Ai mai vazut asa ceva Gestul facut de Billel Omrani in timpul meciului FCSB  Sepsi 31 taxat dur Dute Video exclusiv
Billel Omrani a fost taxat dur la FANATIK SUPERLIGA după gestul din meciul cu Sepsi. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat partida cu Sepsi, scor 3-1 în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii și păstrează șanse la campionat. Billel Omrani, rezervă neutilizată în meciul împotriva covăsnenilor, a fost surprins după fluierul de start al reprizei secunde în timp ce dădea autografe suporterilor. Gestul atacantului francez a fost taxat dur la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gestul făcut de Billel Omrani în timpul meciului FCSB – Sepsi, taxat dur: „ N-am văzut jucător mai relaxat decât el”

În minutul 48 al partidei, Billel Omrani, aflat pe banca de rezerve, a mers să dea autografe suporterilor, în timp ce Marcel Bîrsan fluierase startul reprizei secunde deja de trei minute. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, și invitații din platou au criticat ferm gestul atacantului francez.

ADVERTISEMENT

Totodată, Horia Ivanovici a avut un mesaj și pentru Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor. „Eu n-am văzut jucător mai relaxat decât Omrani. Nu se poate! În minutul 48, meciul începuse. Atât amatorism la FCSB și tot încearcă să ne explice (n.r. Mihai Stoica) Meme. Meme e profesionist. El știe că țin mult de tot la el și îl apreciez enorm. Mă uit și îl văd cât se chinuie să ne explice profesionalism, nu știu ce. 

VEZI VIDEO MAI JOS

Băi, Mihai! Nu poți. De-aia niciodată nu o să faceți pasul spre echipă mare, deși jucători sunt, talent e, dar cum să dai? Meme, te salut cu mare drag! Chiar foarte bine a jucat FCSB. Meme s-a dus pe burtă după meci. Oamenii s-au bucurat.

ADVERTISEMENT

Dar cum în minutul 48, începe meciul, ai o repriză grea de tot, cum să dai în continuare relaxat ziceai că ești cel puțin Michael Jordan care se lăsase și venise la meci. Tu ai mai văzut așa ceva? (n.r. Vivi Răchită) În minutul 48, jucătorul de rezervă dădea autografe. Cât amatorism”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită, dur cu Billel Omrani după gestul amator din meciul FCSB – Sepsi 3-1: „Noi suntem balcanici, aici se poate orice”

Vivi Răchită l-a pus la punct pe Billel Omrani, precizând că dacă Victor Pițurcă ar fi condus FCSB-ul, atacantul francez ar fi fost dat afară din echipă. Fostul fotbalist este de părere că fostul atacant de la CFR Cluj a recurs la acest gest, deoarece nu a prins minute de joc nici în absența lui Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

„Unde să vezi? Ne uităm la fotbalul mare? Vedem? Noi suntem balcanici, aici se poate orice. Dacă era Piți antrenor zbura de acolo. Pleca în echipament acasă. Îi zicea ‘du-te nu mai antrena în vestiar, du-te acasă‘. De tot! Nu are cum. Este vorba de un club profesionist, este un jucător profesionist.

A văzut că lipsește Compagno ‘trebuie să joc eu’. Când a văzut că nici așa nu joacă a zis ‘ lasă că merge salariul, mai am o lună jumătate de contract, să văd cum fac, să dau niște autografe’. Mă aștept ca la următorul meci să stea în tribună”, a spus și Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Billel, îți mulțumesc, dar du-te!”

Totodată, Horia Ivanovici a taxat dur gestul săvârșit de Billel Omrani. „Aveți cuvântul meu de onoare. După meci îl chemam sau astăzi la rece. Ei au nevoie de jucători, mai sunt trei etape. Înțeleg foarte bine lucrurile astea.

Îl chemam, riscam și îi ziceam: ‘Billel, îți mulțumesc frumos, ești un băiat extraordinar, ești sufletul vestiarului, ești foarte simpatic, dar du-te! Bă, du-te! Îți dăm și banii până la finalul campionatului, îți dăm și o primă numai să pleci.

Nu ai nicio treabă‘. Atâta durere, atâta relax! Arde campionatul, toată lumea e în tensiune, trebuie să fii concentrat. Billel Omrani, autografe. Colegii lui alergau, tălpi pe acolo, se luptau cu Sepsi. Toată lumea era înnebunită. Gigi își rodea unghiile, făcea mătănii. Billel, pac, el dădea autograful”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici.

„Îl sunam să plece de acolo”

Adrian Ilie a precizat că l-ar fi sunat pe Billel Omrani în timpul meciului dacă fotbalistul ar fi avut telefonul cu el. „Cobra” a vorbit și despre jocul FCSB-ului, pe care l-a lăudat, însă despre care a spus că în anumite momente nu funcționează.

„N-are telefonul cu el că îl sunam să plece de acolo. Dacă avea telefonul cu el îl sunam. Îl sunam să-i spun să nu mai dea autografe că a început meciul și poate îl bagă în teren. Se întâmplă la noi. Poate este nemulțumit că nu joacă și dă autografe. Știa că o să câștige meciul dacă dădea autografe. 

(n.r. FCSB) A jucat foarte bine. Mă bucur de la reacția după golul de 1-1. Au reacționat foarte bine, urcând din nou sus și înscriind imediat. Jocul foarte bun. Tactic foarte bine cu toate că sunt momente în timpul jocului în care nu faci 2-0 și este posibil și pierzi meciul pentru că la 1-1 Sepsi are o mare ocazie de gol. 

„Florinel este în formă foarte mare. 60% din atacuri trec pe la el”

FCSB are momente în timpul jocului încât am impresia că se relaxează foarte mult. Și la 3-1 au rămas descoperiți. Ne apropiem de finalul sezonului și e suficient să câștigi și cu 2-1.

Aseară puteau să piardă meciul, dar mă bucur de reacția lor după 1-1. Au jucat foarte bine. Florinel este într-o formă foarte mare. Din punctul meu de vedere multe atacuri, 60%, trec pe la el”, a fost discursul lui Adrian Ilie.

(n.r. Billel Omrani) Tu nu l-ai văzut la meciul de la Cluj din campionat? Tot așa, începuse meciul și el făcea poze cu cei din tribună. Fanii îi dădeau telefonul și el făcea poză. Strategia de marketing e bună. Dacă nu paote să ajute echipa din teren măcar cu tinerii suporteri ca să implementeze consimțământul roș-albastru. Numai la noi se întâmplă”, a spus și Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT