Sport

Atac suburban la adresa lui Novak Djokovic, la o televiziune din Australia: “Este un mincinos cretin!” Video

Novak Djokovic a câştigat procesul intentat Australiei, dar lucrurile nu sunt deloc liniştite. Doi prezentatori TV au fost filmaţi în timp ce lansau un atac suburban la adresa lui Nole.
11.01.2022 | 16:46
Atac suburban la adresa lui Novak Djokovic la o televiziune din Australia Este un mincinos cretin Video
ADVERTISEMENT

Victoria lui Novak Djokovic în procesul de luni nu a liniştit deloc apele în Australia, iar tenismenul a devenit o adevărată persona non grata la Antipozi. După ce a primit undă verde să se antreneze pentru Australian Open 2022, doi prezentatori ai unei televiziuni australiene au fost filmaţi când foloseau cuvinte vulgare la adresa sârbului.

Novak Djokovic, ţinta unui atac suburban la o televiziune din Australia

În timpul unei pauze publicitare, doi prezentatori ai televiziunii “Channel 7” au avut fost filmaţi, fără să ştie, când discutau despre cazul lui Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

“Oricum priveşti, Novak Djokovic este un mincinos cretin. Este regretabil că toată lumea a fost lângă el. Nici nu cred că a fost pozitiv (n.r. la COVID-19). Nu cred că acel formular e adevărat”, a fost atacul Rebeccăi Maddern

“Este un idiot. Ne spune rahaturi, scuze de rahat şi minciuni de rahat. Cred că o să scape cu totul”, a continuat Mike Amor, celălalt prezentator al emisiunii.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după apariţia clipului video pe reţelele de socializare, dialogul dintre cei doi a fost intens criticat, în special pe Twitter, unde mai multe persoane au atacat conduita prezentatorilor.

Novak Djokovic aşteaptă decizia ministrului Imigraţiei

Chiar dacă a câştigat procesul de luni, Novak Djokovic încă are emoţii. La finalul audierilor, după ce judecătorul Kelly a anunţat verdictul, Christopher Tran, avocatul care reprezintă guvernul australian, a transmis că ministrul Imigraţiei poate să revoace decizia.

ADVERTISEMENT

“Am primit instrucţiuni că ministrul Imigraţiei va lua în considerare dacă îşi va exercita dreptul personal de anulare în temeiul articolului 133C(3). Acestea sunt intrucţiunile mele pentru a informa instanţa”, a spus Christopher Tran.

Până în prezent, Alex Hawke, ministrul Imigraţiei, nu şi-a exercitat acest drept special, însă presa din Australia a scris că sunt şanse destul de mari să apeleze la revocarea deciziei instanţei.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic se antrenează pentru Australian Open 2022

La scurt timp după ce a câştigat procesul, Novak Djokovic a mers direct la terenul de antrenament, după ce a stat izolat timp de cinci zile. Acesta a postat luni o fotografie de pe arena “Rod Laver”, după ce încheiase o sesiune de pregătire.

“Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a revocat anularea vizei. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat, vreau să stau şi să concurez aici. Rămân concentrat pe acest lucru. Am venit aici ca să joc la cel mai important eveniment”, a fost mesajul postat de Novak Djokovic pe Twitter.

Pe 13 ianuarie, dacă nu va fi deportat între timp, Novak Djokovic va afla cine este adversarul din turul 1, dar şi parcursul spre un nou trofeu la Australian Open 2022.

ADVERTISEMENT