Sport

Atacantul pierdut de FCSB din cauza situației lui Andrea Compagno! Tocmai a semnat contractul și va fi coleg cu Mario Balotelli. Exclusiv

Atacantul Abat Aymbetovv (28 de ani) a fost la un pas de FCSB, dar în cele din urmă a ajuns să semneze cu Adana Demirspor din Turcia.
03.02.2024 | 17:39
Atacantul pierdut de FCSB din cauza situatiei lui Andrea Compagno Tocmai a semnat contractul si va fi coleg cu Mario Balotelli Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Abat Aymbetovv, vârf născut în Kazakhstan, a fost propus de agentul Traian Gherghișan la mai multe cluburi din România, printre care și vicecampioana FCSB.

Abat Aymbetovv a ratat transferul la FCSB din cauza situației lui Andrea Compagno!

Echipele din SuperLiga nu au fost interesate de serviciile fostului fotbalist de la FK Astana, însă FCSB a transmis că și-ar dori un jucător ca Aymbetovv. Totuși, tratativele s-au încheiat înainte de a începe, din cauza dilemei cu privire la transferul lui Andrea Compagno (27 de ani).

ADVERTISEMENT

Italianul ajuns la FCSB de la FC U Craiova ar fi dorit de o echipă din Grecia. Totuși, Compagno ar putea rămâne la formația roș-albastră până în vara acestui an, după cum a scris FANATIK.

„L-am propus la mai multe cluburi din Liga 1, dar niciunul n-a fost interesat, cu exceptia FCSB, care însă a zis că are de rezolvat problema cu Compagno”, a declarat impresarul Traian Gherghișan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Abat Aymbetovv, transfer la locul 8 din Turcia!

Abat Aymbetovv a ajuns între timp la Adana Demirspor, locul 8 din Turcia și echipa care a eliminat anul trecut CFR Cluj din turul doi preliminar al UEFA Conference League. La formația din Adana kazahul va fi coleg cu celebrul Mario Balotelli.

Noul fotbalist de la Adana Demirspor nu stă rău nici la capitolul palmares. Abat Aymbetovv a cucerit titlul în Kazakhstan cu trei echipe diferite (FK Aktobe – 12/13, Kairat Almaty – 19/20 și FK Astana 22/22).

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro e cota de piață a lui Abat Aymbetovv, potrivit Transfermarkt

Abat Aymbetovv a jucat pentru FK Astana din februarie 2022, reușind să marcheze 29 de goluri, iar în șase rânduri a pasat decisiv în cele 91 de partide jucate în toate competițiile. Este jucător important și pentru naționala din Kazakhstan, unde a marcat de 9 ori în 35 de meciuri. Unul dintre goluri, cel care a adus victoria în meciul cu Irlanda de Nord, îl puteți urmări mai jos.

Andrea Compagno are o altă ofertă chiar din Kazakhstan

Horia Ivanovici dezvăluia zilele trecute la FANATIK SUPERLIGA că Andrea Compagno este dorit de Aktobe din Kazakhstan. Salariul pe care atacantul italian l-ar lua în țara lui Aymbetovv ar fi de 400.000 de euro anual.

ADVERTISEMENT

„O informație în exclusivitate aflată de colegii de la FANATIK. În acest moment, singura ofertă pentru Compagno este de la Aktobe. Doi ani de contract, 400.000 de euro pe an plus bonusuri, adică ajunge la 1 milion în doi ani.

Problema este că nu vrea soția. Este însărcinată. Kazahstanul este foarte departe și sunt discuții. Și atunci există șanse ca Gigi să rămână cu Compagno până la vară”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Traian Gherghișan și Abat Aymbetovv
Traian Gherghișan și Abat Aymbetovv
ADVERTISEMENT
1.62 este cota Betano pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul de luni cu Farul Constanța.