News

Atenție, imagini șocante! Zeci de persoane au căzut în gol, după ce un balcon s-a prăbușit

11.05.2021 | 19:01
Atentie imagini socante Zeci de persoane au cazut in gol dupa ce un balcon sa prabusit
ADVERTISEMENT

Imagini șocante în Malibu, unde un balcon în care se aflau mai mulți petrecăreți a căzut în gol.

O petrecere ar fi putut să se transforme într-o tragedie. Aproximativ 30 de persoane, care se aflau la o petrecere și-au văzut moartea cu ochii. Aceștia se distrau în balconul unei vile luxoase din Malibu, în momentul în care acesta s-a prăbușit în gol pe stânci mai mulți metri.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu incidentul au fost înregistrate de o cameră de supraveghere a unui alt apartament și au ajuns în presă. Apoi au fost distribuite pe mai multe conturi, devenind virale.

Imagini șocante surprinse în vila din Malibu

În imagini se vede clar momentul în care petrecăreții se înghesuiau pe balconul care a cedat, s-a rupt și a căzut pe stâncile de sub el. Zona este cunoscută ca fiind una periculoasă, din cauza terenului stâncos. În ciuda impactului violent din fericire nu a existat nicio victimă.

ADVERTISEMENT

Pompierii au intervenit imediat. Două persoane sunt internate în stare critică, iar alte patru au ajuns și ele de urgență la spital. Celelalte victime au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Unii s-au ales cu leziuni grave la nivelul craniului, alții cu răni ortopedice.

“Am auzit un sunet puternic și efectiv mi-am văzut cei mai buni prieteni cum au căzut pur și simplu în gol. Printre ei a fost și iubita mea. Totul se putea termina mult mai rău. Oricum și așa este extrem de grav”, a declarat unul dintre petrecăreți.

ADVERTISEMENT

Câte persoane ar fi trebuit să fie în vilă

Anchetatorii au descoperit că vila din Malibu nu era locuită permanent. Proprietarul o închiriase unor tineri doar pentru un week-end. Acesta a fost anunțat de vecini că în casa sa erau 30 de tineri, deși el știa că vor locui doar 6 persoane.

Potrivit declarației sale, i-a sunat imediat și a încercat să-i convingă să plece. La doar 15 minute după încheierea apelului, balconul s-a prăbușit. Pompierii care au inspectat proprietatea au declarat că în acest moment aceasta este nelocuibilă.

ADVERTISEMENT

Nu au respectat regulile, dar vor să meargă în instanță

Petrecăreții nu se lasă cu una cu două. Deși proprietarul vilei susține că nu are nicio vină, tinerii vor să-l acționeze în instanță.

“Clienții mei au multiple răni”, a spus potrivit presei locale, avocatul Shervin Lalezary, care reprezintă deocamdată interesele a patru persoane.

Până atunci, tinerii au de dat explicații autorităților, cu privire la încălcarea restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. În California petrecerile cu un număr atât de mare de oameni sunt deocamdată interzise.

ADVERTISEMENT