Sport

Atmosferă de sărbătoare la FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul care poate a tranșat lupta la titlu. Roș-albaștrii au declanșat fiesta

FCSB - Universitatea Craiova, la Arena Națională, s-a jucat într-o atmosferă de sărbătoare. Peste 30.000 de fani au fost în tribune
07.04.2024 | 22:29
Atmosferă de sărbătoare la FCSB - Universitatea Craiova, derby-ul care poate a tranșat lupta la titlu. Roș-albaștrii au declanșat fiesta. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
07-04-2024
19:41

Jucătorii FCSB, sărbătoare cu fanii la final de meci

La finalul meciului câștigat de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 2-0, fotbaliștii liderului au mers la galerie și au sărbătorit cu Peluza Nord.

Pe teren a coborât inclusiv Alexandu Băluță, care a fost accidentat și nu a jucat împotriva fostei sale echipe.

În schimb, Vlad Chiricheș, la fel ca la meciul cu Farul, a rămas pe teren arătul de copilul său pentru a face singur alergări.

07-04-2024
19:29

Sărbătoare roș-albastră pe Arena Națională

Aproape de minutul 80 fanii prezenți pe Arena Națională au aprins blitzurile telefoanelor mobile și au creat o atmosferă de zile mari.

La partida dintre FCSB și Universitatea Craiova au asistat nu mai puțin de 32.227 de spectatori, numărul oficial.

telefoane

07-04-2024
18:14

O petardă aruncată dintre fanii roș-albaștri

Probleme printre fanii FCSB. O petardă a zburat pe gazon din sectorul gazdelor, iar Gigi Mustață a turbat de furie.

Liderul Peluzei Nord a strigat imediat la portavoce: „Nu mai aruncați cu petarde că riscați suspendare”.

petardă fcsb

07-04-2024
17:40

Câți fani asistă pe stadion la FCSB - U Craiova

E atmosferă incendiară pe Arena Națională la FCSB – Unviersitatea Craiova. În startul de meci asistă aproximativ 25.000 de spectatori.

Oltenii sunt și ei susținuți din sectorul rezervat oaspeților de aproximativ 2000 de spectatori.

FCSB – Universitatea Craiova este cel mai așteptat duel al etapei 3 din play-off-ul SuperLigii. Înaintea startului de meci, la Arena Națională s-a creat o atmosferă de sărbătoare. Iar toată lumea așteaptă derby-ul cu sufletul la gură.

Atmosferă de sărbătoare la FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul care poate tranșa lupta la titlu

Această atmosferă de sărbătoare ne duce cu gândul la importanța meciului din această seară. FCSB se va duela cu Universitatea Craiova pe Arena Națională. Derby-ul începe de la ora 20:30, în etapa a 3-a a play-off-ului SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Liderul din campionat poate să își consolideze șansele la titlu după o victorie în acest meci. Dar acest lucru nu va fi ușor. După o victorie cu Universitatea Craiova, FCSB se poate desprinde la 10 puncte distanță de poziția secundă.

Jucătorii lui Mihai Rotaru se pot apropia la 4 puncte de “roș-albaștrii”, dacă iau cele 3 puncte și își pot crește exponențial posibilitățile de a câștiga marele trofeu.

ADVERTISEMENT

Pentru olteni este un obiectiv prioritar, având în vedere eliminarea de către Oțelul Galați din Cupa României Betano, competiție în care formația din Bănie era favorită după eliminarea FCSB-ului.

Imagini de colecție de pe Arena Națională

Înainte de meci, pe fani i-a cuprins o atmosferă de sărbătoare. Aceștia au venit cu ore bune înainte pentru a se bucura de distracțiile oferite de sponsorul principal al celor două formații.

ADVERTISEMENT

Suporterii celor două tabere au putut să se joace darts cu mingea și tot felul de alte jocuri de acest fel, unde pot câștiga și diverse premii. Pe lângă activitățile sportive, fanii se pot bucura de o mâncare bună și locuri unde aceștia pot socializa înainte de marele derby.

Cine transmite la TV partida FCSB – Universitatea Craiova

Meciul care se va disputa pe Arena Națională, de la 20:30, va fi televizat pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat, bucureștenii s-au impus fără drept de apel împotriva echipei patronate de Mihai Rotaru. A fost 3-0 în turul disputat pe stadionul Steaua, din Ghencea, în septembrie 2023. Același scor s-a înregistrat și în meciul disputat la Craiova, în ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj - FCSB