Sport

“Ultrașii” de la Sud, torțe și scaune aruncate în teren după penalty-urile dictate de Kovacs. Jandarmii au intervenit și în Peluza Nord. Video exclusiv

FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova a arătat ca un derby încă din primele secvențe ale meciului, iar incidentele nu au lipsit din tribunele stadionului „Ion Oblemenco”.
07.08.2022 | 22:13
Fanii FC U Craiova au provocat întreruperea jocului. Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova a arătat încă din primele secvențe ca un adevărat derby din SuperLiga, iar suporterii celor două rivale au făcut show total în tribune.

Spectacol total la derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova

Ultrașii de la Peluza Sud 1997 au creat o atmosferă incendiară și au pregătit o coreografie specială pentru meciul cu rivalii din oraș. Aceștia au afișat o pânză cu mesajul „Știința suntem noi!”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Peluza Nord Craiova, care susține echipa lui Mihai Rotaru, a readus pe „Ion Oblemenco” atmosfera sud-americană.

Aceștia au aruncat cu torțe și fumingene în teren și au avut o coreografie formată din baloane în culorile alb-albastre.

ADVERTISEMENT

Incidente în galeria celor de la Universitatea Craiova. Jandarmeria a fost nevoită să intervină

Așa cum era de așteptat, incidentele au apărut în tribune încă din startul partidei. FANATIK a surprins momentul în care mai mulți suporteri de la Peluza Nord s-au luat la harță cu forțele de ordine.

Jandermia Română a intervenit prompt și a aplanat repede conflictul. Reprezentanții instituției au explicat pentru reporterii FANATIK că a fost de fapt o neînțelegere cu privire la locurile din peluză.

ADVERTISEMENT
Incidente în galeria Universității Craiova în startul partidei
Incidente în galeria Universității Craiova în startul partidei

Galeria Universității Craiova, ironii pentru Peluza Sud 1997

Galeria de la Peluza Nord a fost cea care a deschis războiul mesajelor între cele două tabere. Suporterii au afișat un banner cu mesajul „Golănește, oltenește/ Doar când chelu’ vă plătește”, aluzie la faptul că ultrașii lui FC U Craiova 1948 sunt plătiți de către Adrian Mititelu.

Galeria Universității Craiova a deschis războiul mesajelor cu cei de la FC U Craiova 1948
Galeria Universității Craiova a deschis războiul mesajelor cu cei de la FC U Craiova 1948.

Galeriile celor două echipe se urăsc de moarte, ambele susținând că echipa lor este adevărata continuatoare a Craiovei Maxima.

ADVERTISEMENT
Peluza Nord, banner acid la adresa rivalilor de la Peluza Sud
Peluza Nord, banner acid la adresa rivalilor de la Peluza Sud

„Universitatea Craiova – Numele de legendă pe care îl iubim/ Dar unii s-au vândut și-acum susțin un acronim”, a fost un alt banner acid al celor de la Peluza Nord pentru ultrașii echipei lui Adrian Mititelu.

Show-ul pirotehnic al galeriei celor de la Universitatea Craiova
Show-ul pirotehnic al galeriei celor de la Universitatea Craiova

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu, scoși din minți de deciziile lui Istvan Kovacs

Peluza Sud 1997 a îndurat cu greu cele două goluri primite în doar cinci minute, după două penalty-uri dictate de centralul Istvan Kovacs.

Aceștia au încercat să îl intimideze pe Sergiu Hanca și înainte de al doilea penalty și au aruncat cu petarde și torțe în teren.

Peluza Sud a arunct în teren cu un scaun, sticle cu apă și zeci de torțe și fumigene
Peluza Sud a arunct în teren cu un scaun, sticle cu apă și zeci de torțe și fumigene

A fost și mai grav în repriza secundă, când zeci de torțe, dar și câteva scaune au zburat spre teren. Istvan Kovacs a oprit jocul timp de 10 minute și a fost la un pas să oprească definitiv după ce incidentele s-au repetat.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Zorya Luhansk: 3,70 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT