Sport

Sărbătoare în Bănie după Universitatea Craiova – Rapid 2-1! Jucătorii au urcat din nou în peluză. Video

Atmosferă de sărbătoare în Bănie după victoria Universității Craiova, scor 2-1 cu Rapid, în a doua etapă din play-off-ului SuperLigii.
30.03.2024 | 23:25
Jucătorii Universității Craiova au mers în peluză și au sărbătorit alături de suporteri victoria cu Rapid. Foto: captură Fanatik.
ADVERTISEMENT
30-03-2024
21:25

Jucătorii Universității Craiova au urcat în peluză după victoria cu Rapid

Jucătorii și suporterii Universității Craiova au dat drumul la sărbătoare după victoria cu Rapid obținută în inferioritate numerică, scor 2-1. Fotbaliștii lui Ivaylo Petev au mers în Peluza Nord și au petrecut alături de suporteri. Oltenii au cântat și au scandat până la epuizare.

Sărbătoarea „alb-albastră” a continuat la vestiare. Universitatea Craiova a postat o fotografie de senzație cu jucătorii lui Ivaylo Petev. Oltenii au deveniți principalii contracandidați ai celor de la FCSB în lupta pentru câștigarea titlului.

 

Atmosferă incendiară creată de suporterii Universității Craiova și ai Rapidului la derby-ul de sâmbătă seară de pe „Ion Oblemenco”. Dan Șucu, Victor Angelescu și Nicolae Cristescu sunt alături de Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al „alb-vișiniilor”, în sectorul dedicat oaspeților din Bănie.

Atmosferă incendiară la Universitatea Craiova – Rapid!

Universitatea Craiova și Rapid se înfruntă în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. Cele două rivale au stări de spirit diferite. Oltenii au obținut o victorie mare în prima rundă contra celor de la CFR Cluj, scor 2-1. De cealaltă parte, Rapid a pierdut pe teren propriu cu Farul (1-2).

ADVERTISEMENT

Dan Șucu și Victor Angelescu au ales să facă deplasarea la Craiova cu autocarul alături de restul suporterilor pentru a le da încredere băieților lui Cristiano Bergodi într-o perioadă dificilă. Cei doi acționari din Giulești sunt în mijlocul galeriei „alb-vișiniilor” în sectorul dedicat oaspeților.

Aproximativ 23.000 de suporteri sunt prezenți în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la Universitatea Craiova – Rapid. În drum spre Craiova, suporterii rapidiști au oprit într-o benzinărie și au luat masa pe capota unei mașini. Dan Șucu a mâncat parizer cu pâine.

ADVERTISEMENT

Spectacol al Rapidului cu Dan Șucu și Victor Angelescu în galerie

Dan Șucu și Victor Angelescu au luat loc în mijlocul galeriei Rapidului la derby-ul cu Universitatea Craiova. Suporterii „alb-vișiniilor” sunt de-a dreptul fascinați de prezența acționarilor la meciul cu rivala din Bănie.

Înainte de fluierul de start al lui Istvan Kovacs, Dan Șucu și Victor Angelescu au fost solicitați la poze de suporterii Rapidului. Mai mult decât atât, Dan Șucu, acționarul majoritar, a primit un tricou din partea unui suporter al echipei lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Atmosfera a devenit serioasă și spectaculoasă în galeria Rapidului după startul meciului. „Alb-vișiniii” au dat drumul la scandările și cântecele tradiționale, iar Dan Șucu și Victor Angelescu nu s-au lăsat mai prejos.

Bannerul Universității Craiova la derby-ul cu Rapid

Primii care au ieșit la atac au fost suporterii Universității Craiova. Oltenii au afișat un banner ironic în startul meciului. „O întrebare pentru cea mai frumoasă galerie plătită: Azi cât a mai cheltuit patronul pentru recuzită?”, a fost mesajul de pe bannerul oltenilor.

ADVERTISEMENT
Imagini spectaculoase de la Universitatea Craiova - Rapid. Foto: FANATIK.
Imagini spectaculoase de la Universitatea Craiova – Rapid. Foto: FANATIK.

Lovitura de start a meciului a fost dată în mod simbolic de Cristian Ciomu, care în urmă cu 41 de ani a creat sigla cu leul pentru clubul „alb-albastru”. „’Ultraserie’ de Giulești când deplasarea n-o plătești”, a fost un alt banner ironic al craiovenilor.

ADVERTISEMENT