News

Au dat lovitura vieții la Loto, dar nu le-au spus nimic rudelor. Motivul surprinzător pentru care un cuplu a luat o astfel de decizie

Un cuplu din SUA a dat lovitura vieții la Loto, câștigând un premiu de 22 de milioane de euro. Motivul surprinzător pentru care nu și-au anunțat rudele.
27.10.2023 | 19:40
Au dat lovitura vietii la Loto dar nu leau spus nimic rudelor Motivul surprinzator pentru care un cuplu a luat o astfel de decizie
Un cuplu din SUA a dat lovitura vieții la Loto: a câștigat 22 de milioane de dolari. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un cuplu de peste ocean, soț și soție, a dat lovitura vieții la Loto cu un premiu de 22 de milioane de dolari. Cu toate acestea, cei doi nu le-au spus nimic rudelor despre acest noroc uriaș care i-a lovit.

Un cuplu din SUA a dat lovitura vieții la Loto: a câștigat 22 de milioane de dolari. De ce nu le-au spus nimic rudelor

În urmă cu câțiva ani, peste un bărbat din Statele Unite, care s-a prezentat ca ”John” la o emisiune online, a dat norocul. Acesta a încasat un premiu uriaș la Loterie: 22 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Pentru majoritatea, a câștiga la loto este un vis devenit realitate. Acești bani oferă posibilitatea de susținere din punct de vedere financiar a familiei. Cel puțin, așa ar putea privi unii oameni acest noroc.

În ceea ce-l privește pe John, acesta și soția sa au luat o decizie surprinzătoare după ce au pus mâna pe marele pot. Într-o intervenție telefonică la podcastul ”The Ramsey Show” bărbatul a povestit că nu le-a spus nimic copiilor săi, pentru că nu vrea ca aceștia să se bazeze pe situația financiară bună pe care o au acum, astfel încât să nu mai muncească.

ADVERTISEMENT

Eu și soția mea am luat o decizie conștientă de a păstra totul secret. Pur și simplu nu vrem ca ei să crească și să creadă ca totul li se cuvine fără a munci”, a spus norocosul, în emisiunea online, scrie site-ul Entrepreneur.com.

Bărbatul mai explică faptul că nu ar dori să-și vadă copiii cum așteaptă ca părinții să moară pentru a putea primi banii. John a mai punctat că vrea să aștepte până când băieții și fiicele sale își vor alege drumul în viață. Doar după ce vor fi independenți le va spune și de averea familiei.

ADVERTISEMENT

Unica persoană din familie care a aflat de câștigul la Loto

Deși au trecut ani buni de când au pus mâna pe jackpotul de peste 20 de milioane de dolari, cei doi americani spun că doar o persoană a aflat. E vorba de fratele lui John.

În prezent, pentru a crește șansele familiei sale de a-și păstra câștigurile la loterie, John spune că a angajat o echipă care să-l ajute cu investițiile. Deși e milionar, bărbatul a mai spus că lucrează în continuare pentru că își iubește meseria.

ADVERTISEMENT

Interesant este că acest cuplu din SUA a decis că nici măcar părinții să nu afle despre acest câștig uriaș la loterie. În ciuda secretului, cei doi nu se feresc să apeleze la banii câștigați pentru diferite proiecte sau pentru a veni în ajutorul celor dragi.

ADVERTISEMENT
Tags: