Life

Au devenit părinți! Vedeta a născut la 44 de ani

Au devenit părinți. Două vedete extrem de apreciate trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Ea a născut la 44 de ani.
05.11.2023 | 12:59
Au devenit parinti Vedeta a nascut la 44 de ani
Au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au devenit părinți. Un celebru cuplu din lumea mondenă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade. Ea a născut la 44 de ani, după ce anterior a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată.

Au devenit părinți în urmă cu puțin timp

Au devenit părinți. O celebră vedetă a născut la 44 de ani, iar ea și partenerul ei de viață, în vârstă de 47 de ani, sunt în culmea fericirii. Despre cine este vorba?

ADVERTISEMENT

Kourtney Kardashian Barker și Travis Barker au devenit părinți. Surse au dezvăluit pentru People că artista a născut un băiețel. Menționăm faptul că în luna iunie a acestui an, cuplul a dat marea veste.

Iar momentul a fost unul cu adevărat inedit. Mai exact, Kourtney Kardashian a ținut o pancartă pe care scria „Travis I’m Pregnant” în timpul unui concert Blink-182.

ADVERTISEMENT

Amintim că cei doi s-au căsătorit în 2022. Tot atunci au dezvăluit că vor deveni și părinți. Trebuie menționat faptul că deși cei doi formează un cuplu de puțin timp, ambii au copii din alte căsnicii.

Spre exemplu, Kourtney Kardashian mai are trei copii din relația anterioară cu Scott Disick. La rândul său, Travis Barker are și el trei copii din căsnicia cu Shanna Moakler.

ADVERTISEMENT

Kourtney Kardashian a suferit o intervenție chirurgicală înainte de naștere

Acum însă, ambii parteneri sunt mai fericiți ca oricând. Menționăm că în urmă cu doar câteva săptămâni, Kourtney a suferit o intervenție medicală de urgență. De aici au existat temeri referitoare la sarcina vedetei.

La acel moment, vedeta le-a povestit totul fanilor ei și a anunțat că fiul ei a fost salvat. Ea le-a mulțumit doctorilor pentru întreaga implicare și totodată se arăta recunoscătoare pentru faptul că soțul ei s-a întors din turneu pentru a-i putea fi alături în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

“Voi fi veșnic recunoscătoare doctorilor mei incredibili pentru că au salvat viața copilului nostru. Îi sunt veșnic recunoscătoare soțului meu care s-a grăbit să vină lângă mine din turneu pentru a fi cu mine în spital și a avea grijă de mine. Și mamei mele, mulțumesc pentru că m-ai ținut de mână în toată această perioadă. 

Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte ușoare în trecut, nu eram pregătită pentru teama de a mă grăbi la o operație fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate începe să înțeleagă acest sentiment de frică“, povestea vedeta.

ADVERTISEMENT