Life

Decizia luată de Andreea și Cabral Ibacka la doi ani de când au devenit părinți pentru a doua oară: „Trecem într-o altă etapă”

Andreea și Cabral Ibacka au luat o decizie importantă pentru familie. La nici doi ani, Tiago, băiețelul lor, merge la grădiniță.
03.10.2023 | 10:06
Decizia luata de Andreea si Cabral Ibacka la doi ani de cand au devenit parinti pentru a doua oara Trecem intro alta etapa
Andreea și Cabral Ibacka și-au înscris băiețelul la grădiniță. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka au o căsnicie de 12 ani și alături de cei doi copii ai lor formează o familie împlinită. Ultimii ani, însă, au fost dificili, iar acum au luat o decizie importantă. Tiago merge la grădiniță la nici doi ani.

Andreea și Cabral Ibacka și-au înscris deja băiețelul la grădiniță

De 12 ani, Andreea și Cabral Ibacka formează una dintre cele mai îndrăgite familii din showbizul românesc. În urmă cu aproape 5 ani, au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fiica lor, Namiko.

ADVERTISEMENT

Iar acum aproape doi ani, familia lor s-a mărit cu încă un membru, devenind părinți de băiețel. De când este mamă, prioritățile Andreei Ibacka s-au schimbat. Actrița a recunoscut că timpul pentru ea a devnit mult mai puțin.

Chiar și cumpărăturile sunt destinate mai mult celor mici, care se dezvoltă rapid și au nevoie de hăinuțe noi de la o lună la alta. Din fericire, spune soția lui Cabaral Ibacka, le oferă prietenilor care se mai pot bucura de ele.

ADVERTISEMENT

„Păstrez câteva articole de suflet, de care mă leagă amintiri frumoase sau care au o semnificație anume, le-a primit cu vreo ocazie anume sau de la cineva anume. Dar foarte puține din fiecare etapă, pentru că nu cred că este bine să îți blochezi cumva șifonierul în așteptarea a ce?

Că pentru nepoți e prea devreme să pun la păstrat. Și e și păcat de ele, pentru că sunt lucruri bune, unele dintre ele purtate puțin, neuzate. Și mă bucur că se mai folosește cineva de ele. Și îmi trimit de obicei

ADVERTISEMENT

Am dat, recent, și pătuț și foarte multe accesorii de bebe, pentru că terminăm așa o etapă, cea de bebe. Tiago împlinește doi ani și terminăm cu bebelușenia. E și el bărbățel. Îmi face așa plăcere să îl îmbrac. Are tot felul de veste, cămușuțe…”, a declarat Andreea Ibacka pentru viva.ro. 

Merge la aceeași grădiniță ca sora lui

Și pentru că este „bărbățel”, la nici doi ani, Andreea și Cabral Ibacka l-au înscris pe Tiago la grădiniță. Micuțul merge la aceeași instituție de stat ca și sora lui și, în timp ce el este încântat de interacțiunea cu alți copii, părinții se pot bucura de puțin timp pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Îi place foarte mult și asta mă bucură, că merge cu mare veselie. Dimineața recunoaște locul și când suntem pe alee o rupe la fugă să ajungă mai repede la grupa lui. E adevărat că se și distrează foarte mult acum că e încă vreme bună și stau în curte la soare. Mai desenează pe asfalt, se dau pe tobogane…

(…) De obicei, le fac pe toate pe grabă, pentru mine. Dar uite că trecem într-o altă etapă și sunt și alte provocări, dar, cât de cât, îți recâștigi independența. Dormim noaptea de câteva luni, după vreo 5 ani de nesomn, dar sigur că merită toate sacrificiile.

Până la urmă, am știut în ce mă bag. A făcut doi copii pe care mi i-am dorit, care sunt sănătoși, sunt superbi și nu am de ce să mă plâng. Alții au greutăți, la noi e doar normal. Normalitatea cu copii mici”, a mai spus Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT