Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine l-a dezamăgit pe Gigi Becali în CFR – FCSB. „Unii jucători se ascund și-i schimb la pauză”

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de doi jucători în CFR - FCSB. Patronul formației de pe locul 1 a declarat toleranță zero pentru fotbaliștii care se ascund de minge.
13.12.2023 | 12:31
Cine la dezamagit pe Gigi Becali in CFR  FCSB Unii jucatori se ascund sii schimb la pauza
Ce jucatori L-AU DEZAMAGIT pe Gigi Becali dupa CFR Cluj - FCSB 1-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a jucat un fotbal bun în duelul cu CFR Cluj. Echipa patronată de Gigi Becali a fost la un pas să câștige partida, însă golul lui Florinel Coman a fost anulat de către Colțescu. Pe lângă arbitraj, Becali a mai avut anumite nemulțumiri. Ovidiu Popescu nu și-a respectat sarcinile trasate.

Ovidiu Popescu, criticat de Gigi Becali

“Depinde ce scor e când faci schimbarea. M-a dezamăgit Ovidiu Popescu aseară. El trebuia să fie la Tachtsidis și el în loc să fie la Tachtsidis, el era p-acolo, un fel de ‘trichi-trichi’. Tu nu ai voie, tu atât trebuie să faci, să stai la Tachtsidis sa nu o atingă Tachtsidis.

ADVERTISEMENT

Așa mi-au spus ei, nu știu dacă au făcut. Așa mi-a spus Pintilii că o să facă, că așa o să joace. Că o să-l pună pe Ovidiu Popescu doar asta să facă, să îl apere pe Tachtsidis. Și i-a zis asta dacă mi-a zis mie.

Și el în loc să stea după Tachtsidis se plimba p-acolo. Sunt unii jucători care în meciuri tari le e frică să nu greșeacă și se ascund. Dar eu îi văd când se ascund și îi chem la pauză”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Pantea, luat și el la ochi de către patron

Un alt jucător care l-a dezamăgit pe Gigi Becali este Alexandru Pantea. Considerat una din revelațiile sezonului, Pantea nu a făcut față presiunii din derby. Patronul FCSB-ului l-a schimbat la pauză cu Vali Crețu. Nici Crețu nu a excelat de la intrare. A făcut faultul din care a fost anulat golul lui Florinel Coman.

“Tu îți dai seama, imediat l-am schimbat pe Pantea, nu mai știam ce să fac cu el. Nu ai văzut că era o minge acolo lângă el la 2 metri și mingea îl aștepta pe el și el se uita la ea. Și când a venit atacantul i-a luat-o. Se uita la minge, care era la 2 metri de el.

ADVERTISEMENT

Mingea era oprită și se uita la ea. Îți dai seama? S-a blocat. Nu poți să știi. El așa e cuminte, dar poți să știi ce se întâmplă în viața unui om? Nu poți să știi”, a punctat Gigi Becali pentru FANATIK SUPERLIGA.

În urma remizei cu CFR, FCSB a ajuns la 38 de puncte în 19 partide de Superliga. Formația pregătită de Charalambous are 11 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri în actualul sezon. FCSB este liderul campionatului, la 5 puncte de urmăritoarea CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Popescu si Pantea au fost luati in vizor de Becali

ADVERTISEMENT