Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a sunat în direct la Fanatik SuperLiga. „Să o știe toți. Și Colțescu, și Găman. Mi-a spus-o Tudor”

Gigi Becali a sunat în direct la FANATIK SUPERLIGA. Patronul de la FCSB a avut un mesaj categoric după golul anulat lui Florinel Coman cu CFR Cluj.
11.12.2023 | 12:40
Gigi Becali a sunat in direct la Fanatik SuperLiga Sa o stie toti Si Coltescu si Gaman Mia spuso Tudor
Gigi Becali a sunat în direct la FANATIK SUPERLIGA și i-a luat la rost pe Răzvan Burleanu li Kyros Vassaras. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a criticat dur arbitrajul după golul anulat lui Florinel Coman în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1. Patronul de la FCSB a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA despre faza controversată din Gruia. Pe parcursul emisiunii, patronul de la FCSB a revenit în direct pentru a le adresa un mesaj lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras.

Gigi Becali a sunat în direct la Fanatik SuperLiga. „Să o știe toți. Și Colțescu, și Găman. Mi-a spus-o Tudor”

După intervenția de la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a vorbit cu Alexandru Tudor, fost arbitru în SuperLiga și un apropiat al omului de afaceri. Alexandru Tudor i-a explicat patronului de la FCSB că Sebastian Colțescu și George Găman nu puteau să întoarcă faza și să anuleze golul lui Florinel Coman pentru că presupusul fault al lui Valentin Crețu s-a petrecut în „proces de apărare”.

ADVERTISEMENT

Astfel, Gigi Becali a sunat în direct la FANATIK SUPERLIGA și i-a luat la rost pe Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, Sebastian Colțescu și George Găman. Să învețe și Burleanu, și Vassaras, și Colțescu, și mai ales Găman.

Băi, ei puteau interveni dacă mingea era în proces de atac, nu în proces de apărare. Nu mai puteau reîntoarce faza. Mi-a spus-o Tudor (n.r. Alexandru). Era lângă mine, dar el nu a vrut să vorbească. 

ADVERTISEMENT

Mi-a zis: ‘Uite care e treaba. Mingea dacă a fost în proces de apărare nu mai poate să revină. Iar Crețu a fost în proces de apărare, adică atacantul Otele era cu fața la poarta noastră și cu spatele la poarta lor’. 

Dacă era în proces de atac era altceva să mai revii. Ei erau la noi, aproape de careul nostru, nu erau nici măcar în jumătatea lor ca să fie în proces de atac. Băi, Vassaras, învață regulamentul!”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Otele era cu spatele la poartă. Vassaras, citește regulamentul!”

„Tudor nu explică pentru că nu mai vrea să vorbească. Și-așa el s-a închinat acum pentru că i-am zis numele. Nu vrea omul. Eu o să termin și eu la un moment dat. Dacă tot sunt în proces de atac să atac.

Dacă ești în proces de apărare, citește, bă, regulamentul, habar nu ai de regulament. Citește tu sau dă la UEFA care e treaba cu procesul de atac și procesul de apărare în revenirea fazei.

ADVERTISEMENT

Dacă Valentin Crețu ar fi băgat alunecare în atac, iar Otele era în apărare, era altceva, dar s-a recuperat mingea în proces de apărare. Noi am fost în proces de apărare și după am marcat golul. Era cu spatele la poartă Otele, era aproape de poarta noastră”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, propunere pentru șefia CCA: „Nu a existat în România ca Tudor”

După ce s-a retras din arbitraj, Alexandru Tudor a făcut parte pentru o perioadă de timp din conducerea FCSB-ului, însă în cele din urmă s-a retras definitiv din fotbal. Gigi Becali susține că Alexandru Tudor este cel mai bun arbitru român.

„Tudor e cel mai bun din toți arbitrii care au existat vreodată în România. Nu a existat ca Tudor ca dreptate și corectitudine. I-a luminat Dumnezeu mintea ca să-mi zică mie adevărul.

O să-l pun pe Tudor să fie șeful CCA ca să rezolve problemele. Am avut 11 metri și cu Oțelul. Era 0-1 pentru ei, egalam și poate îi băteam. Spune-i și lui Ion Crăciunescu, nu cred că știe lucrurile noi din arbitraj”, a încheiat Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, în riecare luni, marți și vineri.

Gigi Becali a sunat în direct la Fanatik SuperLiga. „Să o știe toți. Și Colțescu, și Găman

ADVERTISEMENT