Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Au şi arabii un Gigi Becali! Îi face şeicul echipa lui Reghe? Video ireal

Video ireal în Arabia Saudită care arată că președintele lui Al-Tai se implică în deciziile echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.
10.11.2023 | 12:34
Au si arabii un Gigi Becali Ii face seicul echipa lui Reghe Video ireal
Președintele lui Al-Tai îi face echipa lui Reghecampf în Arabia Saudită. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Al-Tai a pierdut în ultima etapă, scor 1-3, pe terenul celor de la Al-Khaleej, în etapa a 13-a din campionatul Arabiei Saudite. Laurențiu Reghecampf are zilele numărate pe banca arabilor, iar o înfrângere în runda următoare cu Al-Raed ar putea fi decisivă pentru antrenorul român.

Au şi arabii un Gigi Becali! Îi face şeicul echipa lui Reghe? Video ireal

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova la mijlocul lunii septembrie, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Totuși, antrenorul român nu are parte de rezultatele dorite pe banca formației saudite, iar președintele clubului s-a simțit nevoit să intervină.

ADVERTISEMENT

Cel puțin asta arată videoclipul prezentat de Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA. „Probleme pentru Laurențiu Reghecampf, care a pierdut din nou. Riscă să fie dat afară din nou repede de la o echipă din Orient, așa cum s-a mai întâmplat până acum. Al-Tai a pierdut cu 1-3 după ce a condus și este lângă zona retrogradării cu un succes în ultimele 5 etape. 

Următoarea rundă e decisivă pentru Rehgecampf. Dacă pierde cu Al-Raed, pleacă acasă. Vă rog să urmăriți acest video. Atenție mare, mi se furnică pielea! Presa saudită a prezentat această filmare și a scris că: ‘Președintele lui Al-Tai vorbește la telefon și îi trimite indicații lui Reghecampf’.

ADVERTISEMENT

Cine credea că Reghecampf a scăpat de aceste indicații venite din fotoliu iată că s-a înșelat. Reghecampf a primit ordin din lojă, nu de la patron, ci de la președinte. 

„Să se dea președintele afară, el a greșit. Nu l-ai văzut pe Gigi Becali?”

„E un video care ne arată că și în Arabia Saudită se întâmplă aceste decizii în lojă. Cine știe ce trebuia să schimbe Reghecampf la ordinul președintelui. Nu-mi dau seama la ce scor i-a scris președintele.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că nu la 1-0 pentru Reghe, probabil la 1-2. O fi încercat să mai repare ceva președintele. Deocamdată, din ce observ, respectă ordinul”, a dezvăluit Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

Raportat la fotbalul din România, personajul principal în cazul unor astfel de situații este Gigi Becali. Patronul FCSB recunoaște de fiecare dată că face echipa și schimbările. Mai mult decât atât, după FCSB – Rapid 1-2, Becali a mărturisit că a greșit strategia.

ADVERTISEMENT

„Să se dea președintele afară, pentru că el a greșit. Nu l-ai văzut pe Gigi Becali? ‘A venit și a spus că el a greșit, a greșit schimbările, a greșit echipa’”, a spus și Alin Buzărin.

Ce a spus Gigi Becali după FCSB – Rapid 1-2: „Am făcut eu două greșeli!”

„Am făcut eu două greșeli și am titularizat doi oameni. Ovidiu Popescu, care o data e foarte mult, altădată e praf. Aseară a fost praf. I-am spus lui MM să îi zică să nu se creadă mare fotbalist.

El e fotbalist când primește mingea și o pasează. Să nu se mai creadă Maradona. A luat-o razna în mintea lui. Compagno, care când ajungea mingea la el era cap de linie și Ovidiu Popescu, care a fost praf la mijloc. Astea două au fost greșelile pe care le-am făcut”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Au şi arabii un Gigi Becali! Îi face şeicul echipa lui Reghe?

ADVERTISEMENT