Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial de Al-Tai în Arabia Saudită!

Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial la Al-Tai. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că saudiții au plătit clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro.
25.09.2023 | 17:24
Laurentiu Reghecampf prezentat oficial de AlTai in Arabia Saudita
Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial la Al-Tai în Arabia Saudită. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
25-09-2023
14:29

Laurențiu Reghecampf, prezentat la Al-Tai în Arabia Saudită!

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor al celor de la Al-Tai. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că saudiții au plătit clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro pe care tehnicianul a avut-o în contract la Universitatea Craiova. 

„Reghe” îl va antrena la noua echipă pe Andrei Cordea, fostul jucător al celor de la FCSB. Laurențiu Reghecampf va debuta pe banca celor de la Al-Tai în duelul cu Al-Faysaly, marți, 26 septembrie, ora 21:00. 

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe un sezon cu Al-Tai. „Antrenorul român în vârstă de 48 de ani a pregătit celebra echipă românească Steaua București, cu care a câștigat campionatul în 2012.

Reghecampf a ajuns cu Steaua în optimile distinsei competiții Europa League, luându-și rămas bun după un meci celebru cu Chelsea. Reghecampf a mai lucrat în Arabia Saudită cu Al-Hilal și Al-Ahly”, se arată în postarea celor de la Al-Tai. 

FANATIK a anunțat în exclusivitate că tehnicianul în vârstă de 47 de ani a plecat de la Universitatea Craiova, după ce un club din Golf a plătit clauza de reziliere în valoare de 300.000 de mii de euro.

Laurenţiu Reghecampf nu a semnat încă în Arabia Saudită

Deși Laurențiu Reghecampf a ajuns încă de acum trei zile în Arabia Saudită, Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a venit cu informații proaspete despre antrenorul român și despre motivul pentru care acesta nu a semnat contractul.

ADVERTISEMENT

”Pe banca lui Al Tai este un croat, Kresimir Rezic. Formația a jucat ieri (n.r. – joi), au pierdut cu 4-3 în fața echipei lui Steven Gerrard, Al Ittifaq. Au condus cu 3-2 la un moment dat, Cordea a jucat bine.

Situația este foarte nasoală pentru că timpul trece și cu cât timpul trece șansele lui Reghecampf scad. Nu spun că nu o să mai semneze, doar că se micșorează. Dar care e de fapt ideea? Croatul Rezic are o clauză de reziliere de 2.000.000 de dolari și omul nu vrea să renunțe la clauză.

ADVERTISEMENT

Reghe este fiert la ora actuală fiindcă nu a semnat. Poate după înfrângerea asta o pleca ăla. Al Tai i-a propus să-i dea 500.000 într-o primă fază, apoi i-a propus 700.000, iar ieri, înainte de meci, i-a propus 1.000.000 de dolari să-i dea ca să plece și Rezic a zis nu: ‘Nu semnez nimic până nu-mi semnați că-mi dați clauza de reziliere de 2 milioane’”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Reghecampf și Rezic au același agent

Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a spus că Kresimir Rezic este hotărât să-și încaseze banii dacă va fi dat afară și a mai precizat faptul că Laurențiu Reghecampf și croatul au același agent.

ADVERTISEMENT

”Reghe e fiert, e în aer în momentul de față. Nu știm, poate semnează astăzi, dar la momentul de față nu a semnat, iar croatul se ține tare: ‘Ori îmi dați clauza de 2.000.000, ori nu plec’. Ceea ce ar însemna o lovitură teribilă pentru Reghecampf.

Toate informațiile sunt de la fața locului, sunt 100% adevărate. Ăsta este motivul incredibil pentru care Reghe nu a semnat până astăzi deși e de 3 zile în Arabia Saudită. Culmea este că agentul care l-a dus pe Reghe acolo este acelaşi pe care îl are şi Rezic”, a povestit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Prezent în studioul FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a confirmat faptul că situația lui Reghecampf este delicată: ”Acum două zile a fost ziua lui Reghe și am vorbit și eu cu el prin mesaje. Nu știa ce se întâmplă. El e acolo, dar nu participă la antrenamente, nu își face meseria”.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

De ce nu a semnat Reghecampf la arabi

ADVERTISEMENT