Life

Kate Middleton, ajutor de la cei trei copii ai săi, în lupta cu cancerul. “Te înduioșează rezistența lor extraordinară”

Kate Middleton are nevoie de sprijinul celor dragi, mai mult ca niciodată. De când a fost diagnosticată cu cancer, copiii ei îi sunt mereu alături.
07.04.2024 | 17:07
Kate Middleton ajutor de la cei trei copii ai sai in lupta cu cancerul Te induioseaza rezistenta lor extraordinara
Kate Middleton are parte de tot ajutorul din partea copiilor ei în această perioadă dificilă. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Kate Middleton nu traversează cea mai bună perioadă din viața ei. Soția Prințului William a fost diagnosticată cu cancer. Acum, mai mult ca niciodată, Prințesa de Wales are nevoie de sprijinul familiei și al celor dragi.

Cum s-a schimbat viața lui Kate Middleton după ce a fost diagnosticată cu cancer

Anul acesta, Familia Regală a Marii Britanii a primit unele dintre cele mai dure lovituri. La scurt timp după ce Regele Charles a anunțat că sufere de cancer, Kate Middleton a ieșit în public să dea o veste la fel de tristă.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William a fost diagnosticată cu cancer. Înainte de a recunoaște afecțiunea în fața tuturor, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală. Încă de pe atunci, multă lume a început să își facă griji cu privire la starea ei de sănătate.

Fără doar și poate, Kate Middleton face tot posibilul pentru a depăși cu brio această perioadă. Prințesa beneficiază de cele mai bune îngrijiri, însă, altceva contează mult mai mult pentru Kate.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William pune mereu pe primul loc familia și conexiunile cu cei dragi. Astfel, în aceste momente în care este greu încercată, Kate se asigură că are persoanele apropiate alături.

Kate Middleton îi are mereu aproape pe cei trei copii ai săi

De departe, cei care îi sunt alături în fiecare moment al zilei sunt cei trei copii ai săi. Nu este deloc ușor pentru cei mici să știe că mama lor a primit un diagnostic dur. În ciuda vârstei lor fragede, copiii lui Kate Middleton rezistă destul de bine.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă suferă de cancer, Kate Middleton încearcă să fie la fel de prezentă ca înainte în viețile copiilor ei. Prințesa de Wales îi pune mereu pe cei mici pe primul loc și vrea ca aceștia să nu ia contact cu greutățile vieții de pe acum.

”Te înduioșează rezistența extraordinară a copiilor. Să se distreze împreună atunci când pot este foarte important. Copiii sunt în centrul lumii lor.”, a spus un apropiat de-ai familiei regale, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Nu doar copii sunt alături de Kate Middleton, ci și întreaga familie. Părinții, dar și frații ei locuiesc foarte aproape și s-au asigurat că distanța nu va fi niciodată un impediment pentru ei.

De departe, cea mai importantă confidentă a lui Kate Middleton este sora ei mai mică, Pippa. Cele două cu locuit o bună perioadă de timp în același apartament, iar legătura dintre ele este una indistructibilă.

ADVERTISEMENT