Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Au venit banii din drepturile tv în SuperLiga! Suma uriaşă încasată de cele 16 echipe

Toate cele 16 cluburi din SuperLiga au primit banii din drepturile tv, iar suma este una uriașă care ar putea să ajute echipele să facă alte transferuri.
02.02.2024 | 12:15
Au venit banii din drepturile tv in SuperLiga Suma uriasa incasata de cele 16 echipe
Au venit banii din drepturile tv în SuperLiga! Suma uriaşă încasată de cele 16 echipe. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipele din SuperLiga și-a primit astăzi a 2-a tranșă din drepturile tv, iar sumele nu sunt deloc de neglijat pentru cluburile care caută întâriri. Petrolul a rezolvat deja transferul lui Albin Berisha de la FC Ballkani pentru 200.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Au venit banii din drepturile tv în SuperLiga! Suma uriaşă încasată de cele 16 echipe

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că tranșa a 2-a din drepturile tv au intrat în contul celor 16 cluburi din SuperLiga. Toate echipele au primit câte un milion de euro, iar următoarea tranșe urmează să fie la sfârșitul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

„Toate cele 16 cluburi au primit astăzi tranșa a 2-a din drepturile tv. Este bine că au venit bănuții, unii au datorii și unii mai vor să facă transferuri. Este tranșa a 2-a din drepturile tv, aproape un milion la fiecare, este tranșa egală. Următoarea va veni în aprilie și va fi după clasamentul din sezonul regulat”, dezvăluie Cristi Coste.

Petrolul nu stă mult pe gânduri și deja folosește banii din drepturile tv pentru transferul lui Albin Berisha de la FC Ballkani. Atacantul kosovar vine la Ploiești în schimbul a 200.000 de euro internaționului de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

„Petrolul dă 200.000 pe FANATIK a fost în exclusivitate pe Berisha. Un club ca Petrolul cu niște restanțe salariale, chiar dacă s-au astupat acum. La noi se dau bani pe jucători primele 4,5 locuri. Sepsi mai dă, dar la modul 50.000, 100.00 când găsește câte un chilipir pe piață, dar Petrolul mă surprinde plăcut.

Banii trebuie să reflecte criteriul performanțe, zic din sezonul precedent, nu din sezonul regulat. Dacă pe unii îi pun la 13:30, pui echipele mai interesante în prime time. Dacă pui FC U numai vineri de multe ori la 5 și Dinamo la 8, nu ai ce rating să îți facă FC U cu Botoșani, nu mișcă apa”, spune Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești poate da lovitura cu transferul lui Berisha: „Este o sursă de venit care ar trebuie să intereseze toate cluburile”

Andrei Vochin este de părere că transferul lui Albin Berisha la Petrolul Ploiești poate fi o adevărată lovitură. Acesta i-a dat exemplu pe „lupii galbeni” în privința investiților din banii de care dispun în acest moment.

„Apreciez ce se întâmplă la Petrolul pentru că din puținii bani pe care îi au se gândesc și la investiții. A da bani pe un jucător înseamnă în mod normal o investiție. Berisha este născut în 2001 și poate fi un jucător pariu pe care să dai 200.000 și să scoți de 3, patru ori mai mult peste un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

 Un club cu un buget mic trebuie să vadă de unde mai scoate bani din altă parte decât din drepturile tv și sponsorizări, vânzarea de jucători este o sursă de venit care ar trebui să intereseze toate cluburile din România”, spune Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

AU VENIT BANII din drepturile TV in SuperLiga | CONTRE IN DIRECT pe tema distribuirii sumelor

ADVERTISEMENT