Sport

Petrolul, atacant de la Ballkani! Albin Berisha, prezentat oficial. Update exclusiv

Petrolul Ploiești l-a prezentat oficial pe atacantul kosovar Albin Berisha, al cărui transfer la formația prahoveană a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.
05.02.2024 | 13:22
Petrolul atacant de la Ballkani Albin Berisha prezentat oficial Update exclusiv
Petrolul Ploiești a adus un alt atacant kosovar după ce l-a ratat vara trecută pe Albion Rrahmani. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
05-02-2024
11:26

Albin Berisha, noul jucător al Petrolului

Atacantul kosovar Albin Berisha este oficial noul jucător al echipei Petrolul Ploiești, transferul său fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK încă de acum 4 zile.

”Bine ai venit, Albin Berisha! FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu FC Ballkani pentru transferul kosovarului Albin Berisha! În vârstă de 23 de ani, Berisha este un fotbalist de profil ofensiv și are în palmares două titluri și o Supercupă în campionatul țării natale.

A jucat în 18 meciuri în acest sezon și a marcat 7 goluri, iar 6 dintre jocuri au fost în grupele Conference League. Îți dorim mult succes și multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării petroliste.

 

Continuă transferurile pe filieră kosovară în SuperLiga. FANATIK a aflat că Petrolul Ploiești a rezolvat transferul lui Albin Berisha. „Lupii galbeni” s-au reorientat după ce vara trecută l-au vrut pe Albion Rrahmani. Internaționalul kosovar a fost deturnat de Rapid.

Petrolul a rezolvat transferul unui atacant din Kosovo! Cât plătesc “lupii” pe Albin Berisha

Petrolul Ploiești a reușit un transfer spectaculos în perioada de mercato din iarnă. Din informațiile FANATIK, clubul antrenat de Florin Pârvu a rezolvat transferul atacantului central Albin Berisha. În vârstă de 23 de ani, Albin Berisha a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la FC Ballkani.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Petrolul Ploiești i-a plătit suma de 200.000 de euro fostei adversare a CFR-ului din UEFA Conference League în schimbul lui Albin Berisha. Format la academia albanezilor de la Kukesi, Albion Berisha a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Laci (Albania), Besa, Liria și Malisheva (Kosovo).

În prima parte a sezonului, Albin Berisha a marcat 7 goluri în 18 meciuri pentru FC Ballkani în campionat. Atacantul de 23 de ani are o cotă de piață de 250.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com. Albin Berisha va deveni al 5-lea jucător kosovar din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
  • Albion Rrahmani, Ermal Krasniqi, Florent Hasani (Rapid) și Rion Zejnullahu (CFR Cluj) sunt ceilalți fotbaliști kosovari din SuperLiga

Albin Berisha, „noul Rrahmani” din SuperLiga

Petrolul Ploiești și-a întărit considerabil, mai ales zona ofensivă, în misiunea de a prinde play-off-ul. Prahovenii îi mai au în lot pe postul de atacant pe Mihai Roman și Iustin Răducan, dar și pe Christian Irobiso, care a revenit la Ploiești sub formă de împrumut în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Primul atacant kosovar pe care Petrolul Ploiești l-a dorit a fost Albion Rrahmani. „Lupii galbeni” au pus ochii pe internaționalul kosovar încă din vara trecută, însă în cele din urmă Rrahmani a ajuns la Rapid, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Site-ul nostru a informat, în exclusivitate, la acea vreme că formația finanțată de Dan Șucu a plătit nu mai puțin de 600.000 de euro celor de la FC Ballkani în schimbul atacantului de 23 de ani. De cealaltă parte, Petrolul înaintase o ofertă de 400.000 de euro pentru Rrahmani.

ADVERTISEMENT
  • 12 goluri în 75 de partide sunt cifrele lui Albin Berisha în tricoul lui FC Ballkani

Petrolul Ploiești, derby cu CFR Cluj în etapa a 24-a din SuperLiga

Petrolul Ploiești ocupă locul 9 în clasamentul din SuperLiga, cu 7 etape înainte de finalul sezonului regulat. Formația care a fost aproape să se despartă la finalul anului trecut de Florin Pârvu a acumulat 31 de puncte în 23 de meciuri și se află la doar 2 puncte distanță de primul loc de play-off.

În următoarea etapă, Petrolul Ploiești are un meci extrem de complicat, pe teren propriu, cu CFR Cluj. Duelul de pe Stadionul „Ilie Oană” are loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00. Va fi primul test important pentru Adrian Mutu în Gruia.

ADVERTISEMENT