Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță a găsit “triunghiul letal” din echipa lui Hagi. Arma secretă a Farului și ce a vorbit cu Alibec. Video exclusiv

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretul prin care Farul a dominat până acum acest sezon.
11.04.2023 | 11:30
Mihai Stoichita a gasit triunghiul letal din echipa lui Hagi Arma secreta a Farului si ce a vorbit cu Alibec Video exclusiv
Mihai Stoichiță a găsit triunghiul letal din echipa lui Hagi. Arma secretă a Farului și ce a vorbit cu Alibec. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Cu șapte rămase de disputate în play-off în SuperLiga, Farul este pe primul loc cu un avans de 4 puncte față de CFR Cluj și 5 peste FCSB. Mihai Stoichiță, director tehnic la FRF, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre secretele lui Gică Hagi la Farul, marea surpriză a acestui sezon. “Regele” a vorbit și el luni la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, impresionat de echipa lui Gică Hagi după Farul – Universitatea Craiova 3-2: “Știe să joace și atac pozițional și reactivitate”

VEZI VIDEO MAI JOS

Farul joacă bine. Partitura pe care a imprimat-o Gică este cea care se potrivește foarte bine. Gică anul ăsta a ales jucătorii care trebuie, i-a crescut în spiritul lui, strategia lui. Dar și implanturile pe care le face sunt foarte reușite. Farul știe să joace și atac pozițional și reactivitate.

ADVERTISEMENT

Celelalte echipe nu știu să joace atacul pozițional, avem probleme. Triunghiul ăla cu Borza, Grameni, Louis Munteanu e letal. Atâta ordine tactică în organizarea jocului ofensiv rar vezi. Plăcerea de a juca. Merg la vârf, Alibec. L-am felicitat, mi-a zis ‘nu dau gol…”. I-am zis ‘joacă așa și vei fi cel mai bun înaintaș’.

Plăcerea de a juca, risipa de energie… uitați-vă la el câte șprinturi face într-un meci ca să primească mingea în spatele apărătorilor, pe culoar. Era poate frustrat că nu a dat gol. Golul vine, nu trebuie să te gândești. Sunt acuzat că Sali e favoritul meu. Păi cum să nu fie…

ADVERTISEMENT

Ce spune Mihai Stoichiță despre Enes Sali, puștiul care abia a împlinit 17 ani dar impresionează deja în SuperLiga: “Un tupeu și un curaj fantastice”

E o armă secretă în devenire. Un tânăr extrem de talentat, repet de trei ori, care are un tupeu și un curaj fantastice. Nu îi e frică de nimeni. Are 17 ani și un pic, e născut 2006. Aduceți-vă aminte de meciul cu Rapid. Intră, îi driblează pe ăia în careu și dă la colțul lung.

A dat perfect Salică al meu, dar a intervenit senzațional Moldovan. Cred că e crescut de Gică să devină armă permanentă. E încă crud. Plus Artean și Larie care devin două puncte extrem de importante de siguranță în apărare. La cum joacă e candidatură clară la titlu și din partea Farului.

ADVERTISEMENT

Auzeam că nu știu dacă vor rezista copiii. Ce copii? Mă uit la Borza, joacă mai matur decât mulți fundași stânga din prima ligă. Primul pas este naționala de tineret, cu acest Campionat European pe care îl avem în vară”, a declarat Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB – Farul este luni, de la ora 20:30. Poate fi un nou pas spre titlu pentru echipa lui Gheorghe Hagi

Farul joacă în etapa a 4-a din play-off contra FCSB, luni, de la ora 20:30, o partidă extrem de importantă în lupta la titlu. Sâmbătă, de la 19:00, este programat meciul CFR Cluj – Sepsi, o șansă importantă a campioanei de a se apropia pe primul loc. Duminică, de la 21:00, este partida dintre Universitatea Craiova și Rapid.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT