Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Au voie fanii FCSB să scandeze Steaua pe Ghencea? Avertismentul lui Gigi Mustață

FCSB se duelează cu CFR Cluj, duminică, de la ora 21:30, într-un pe care vicecampioana îl organizează în premieră pe stadionul Ghencea, după modernizare. Fanii echipei anunță sold-out.
04.08.2023 | 17:50
Au voie fanii FCSB sa scandeze Steaua pe Ghencea Avertismentul lui Gigi Mustata
Ce au voie să scandeze fanii FCSB pe Ghencea? Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se va duela cu CFR Cluj, la câteva zile după ce i-au eliminat pe cei de la CSKA 1948 Sofia, iar elevii lui Elias Charalambous speră să obțină a patra victorie din campionat, după tot atâtea etape. Vicecampionii mizează pe atmosfera incendiară ce se anunță în Ghencea.

Peluza Nord va scanda Steaua sau FCSB?

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, spune că nu au primit interdicții cu privire la mesajele pe care au voie să le spună pe stadionul Ghencea, la primul meci jucat de FCSB acolo. Astfel, deși oficialii clubului nu au voie să spună ”Steaua”, pentru galerie nu există astfel de restricții deoarece aceștia au dreptul la liberă exprimare.

ADVERTISEMENT

Nu ne-au interzis să strigăm Steaua, e interzis la club, nu pentru noi. Clubul trebuie să spună FCSB, nu Steaua, dar noi suntem Steaua. Nu ne interesează mesajele de amenințare, pe noi ne interesează să mergem acolo, să ne ajutăm echipa”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Mustață anunță infernul în Ghencea

Liderul Peluzei Nord spune că vor fi 6.000 de oameni în peluză, la acest meci, pe lângă cei din stadion. El spune că va fi sold-out, așteptând  aproape 30.000 de oameni pe stadion. Conform lui, acest meci va demonstra că FCSB este Steaua.

ADVERTISEMENT

Din câte știu nu spun pe surse, știu direct de aici, s-au vândut în jur de 27.000. Vor să pună și la casele de bilete care nu pot să își activeze acel site online pentru bilete. Va fi sold-out. Peluza e plină, gata. Suntem vreo 6.000. Arde peluza. Peluza va fi plină, stadionul este plin, dar mai sunt cele 2-3.000 de bilete, așa a hotătât conducerea, să mai scoată și la casa de bilete, bilete care rămân. Vom intra prin Ghencea, mulți vin din Berceni, Drumul Taberei, Titan, Colentina.

Dacă în șase ore s-au vândut 22.000 de bilete, miercuri, atunci gândește-te ce însemna până duminică. Lumea vine, din diaspora vin 150 de membri cotizanți, fără cei care nu sunt în asociație. Din țară, foarte mulți, din București. Încă se cer bilete și nu mai sunt.

ADVERTISEMENT

Rețineți, dacă vă uitați în ultima perioadă, de după pandemie, vedeți câți copii, câte femei, câte familii vin la meciuri pentru că nu mai merge cu bătăi.

Oamenilor nu le este frică să vină la stadion cu copiii și femeile. Este cel mai mare eveniment al anului, eu m-a, zbătut de când am venit acasă să aduc oamenii pe stadion, să refac galeria, iar acum ultimul obiectiv era să revin pe Ghencea. Am insistat la conducere, le-am zis că suporterii își doresc asta. Noi demonstrăm și am demonstrat mereu că suntem Steaua”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:00 pe Youtube și Facebook.

Gheorghe Mustață, despre primul meci pe Ghencea

ADVERTISEMENT