Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul pe care Adiță Mititelu i l-a dat lui Marius Șumudică cu puțin timp înainte de problemele pe care le-a avut

Marius Șumudică a dezvăluit mesajul pe care l-a primit de la Adiță Mititelu cu o lună înainte de perioada prin care trece acum și el și FC U Craiova.
24.04.2024 | 00:56
Mesajul pe care Adita Mititelu i la dat lui Marius Sumudica cu putin timp inainte de problemele pe care lea avut
Marius Șumudică, despre mesajul primit de la Adrian Mititelu Jr. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost dorit de Adiță Mititelu la FC U Craiova în urmă cu câteva luni, însă fostul antrenor al celor de la Gaziantep a refuzat oferta. De curând, fiul lui Adrian Mititelu l-a contactat din nou pe analistul FANATIK și i-a propus să vină în Bănie.

Mesajul pe care Adiță Mititelu i l-a dat lui Marius Șumudică cu puțin timp înainte de problemele pe care le-a avut

Marius Șumudică susține că Adiță Mititelu a încercat să îl convingă din nou să vină la FC U Craiova și să salveze echipa de la retrogradare. Cel mai nou analist FANATIK susține că a refuzat propunerea șefilor din Bănie și a explicat și care a fost motivul.

ADVERTISEMENT

“Am văzut ce s-a întâmplat la Craiova. Îmi pare rău pentru el. Nu știu exact contextul, am înțeles că a avut și o decepție în dragoste cu o fată sau ceva.

Îmi pare rău pentru el și sunt alături de el, chiar dacă am avut noi așa niște clinciuri în momentul în care nu am acceptat să semnez și să merg acolo.

ADVERTISEMENT

Dar e ceva uman și e normal să fii alături de un om care trece prin așa ceva. E un tip OK, pe care eu l-am respectat și îl respect în continuare. Chiar am rămas prieteni. 

Îmi dăduse mesaj acum vreo lună și îmi zicea ‘Hai, mă, te rog eu frumos, vino să mă ajuți, să mă salvezi!’, pe cuvântul meu. Și el și taică-su.

ADVERTISEMENT

I-am zis că nu pot să vin în play-out. Cred că din play-out am avut aproape de la toate oferte”, a mărturisit Marius Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA.

Revine Șumi la Rapid?

Marius Șumudică nu a vorbit concret despre revenirea la Rapid, dar este clar că e un lucru pe care și-l dorește. Fostul antrenor de la Gaziantep poartă discuții cu șefii din Giulești și așteaptă o ofertă concretă. Dar doar dacă aceștia se decid că nu vor continua cu Bogdan Lobonț pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Șumi crede că va antrena cât de curând în străinătate. În cazul în care cei din conducerea celor de la Rapid nu vin cu o propunere curând.

“Există semnale că ar trebui să ne întâlnim. Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e.

Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor. Îl respect, a fost colegul meu. Este clar că voi lua în calcul. În momentul de față există posibilitatea să mă întorc în Turcia, e un proiect extraordinar.

Ei își doresc foarte mult un tip de antrenor. Dar eu știu ce am de făcut în continuare în ceea ce privește comportamentul meu în jurul unei echipe.

Sunt deschis să discut, este clar că în țară nu pot antrena decât Rapid, pentru că nu există altă variantă. Feeling-ul meu este că sunt foarte aproape să plec în străinătate”, a spus Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marius Șumudică, despre mesajul primit de la Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT