Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele mai dure scandări ale galeriei Rapidului și ale celor de la FCSB i-au aprins pe Mustață și pe Niță. „Golănii, rasism, mizerii”

Robert Niță și Gheorghe Mustață au discutat despre scandările reciproce deja uzuale dintre Rapid și FCSB, care sunt catalogate drept golăneli rasiste și mizerii.
23.04.2024 | 08:40
Cele mai dure scandari ale galeriei Rapidului si ale celor de la FCSB iau aprins pe Mustata si pe Nita Golanii rasism mizerii
CEARTA IN DIRECT Robert Nita - Gigi Mustata ANALIZA DURA dupa FCSB - Rapid 2-2
ADVERTISEMENT

Robert Niță, invitatul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, a dialogat în contre telefonic cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB. Emisiunea poate fi văzută live pe Fanatik.ro lunea, marțea și vinerea de la 10:30.

Cele mai dure scandări ale galeriei Rapidului și ale celor de la FCSB i-au aprins pe Mustață și pe Niță

Gheorghe Mustață a discutat despre scandarea rasistă deja celebră a Peluzei Nord, cu privire la fanii rapidișți. Robert Niță o cataloghează drept o golănie rasistă și mizeră, iar Mustață este de acord, dar spune că este reciproc.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a spus că nici scandarile Rapidului nu sunt adecvate: „Am zis că e urât, tot o mizerie e“. Mai apoi, Gheorghe Mustață a detaliat ce înseamnă scandarile agresive între cele două galerii într-o manieră ironică.

„În momentul în care începi și cânți cântecul ăla și cânți împreună cu jucătorii, cam ce meriți să ți se întoarcă înapoi? Vrei o suzetă, o bănănuță? Este un cântec vechi de 45 de ani. Și rasist, și cu înjurăturile să vii ca stelist să te înjure..

ADVERTISEMENT

Problema e dacă înjuri, înjură tu, dar nu forța jucătorii. Dacă jucătorul nu are puțin creier, mâine poimâine ajungi la noi. Toată lumea (n.r. a cântat). Când vrea să vină la FCSB și nu va veni, că poate își doresc..

Cum a fost cu Șumudică, putea să semneze 500.000 de contracte, că meci de meci pleca singur acasă. Ce a făcut? Nu tot timpul a înjurat Steaua (n.r. FCSB). Avea aceeași soartă. Vii și înjuri și după vrei să vii să antrenezi FCSB?“, a spus Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA prin telefon.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, minus 12 puncte de la începerea play-off-ului

FCSB este aproape campioană, care are nevoie de un joc de rezultate pentru a fi încoronată etapa viitoare. Clubul lui Gigi Becali deja se gândește la transferurile din vară pentru preliminariile Ligii Campionilor.

Rapid, pe de altă parte, este într-o situație de colaps, care l-ar dori pe Marius Șumudică. Cu Bergodi pe bancă, rapidiștii au avut 4/4 înfrângeri în play-off și au pierdut 12 puncte față de FCSB. Acum sunt 16 puncte diferența între cele două, care au plecat cu un ecart de -4 la început.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au întâlnit în ultima etapă a turului play-off-ului și au remizat 2-2, după un meci controversat. FCSB și Rapid au acuzat arbitrajul ambele, după decizii cel puțin ciudate ale brigăzii de arbitri.

CEARTA IN DIRECT Robert Nita - Gigi Mustata

ADVERTISEMENT