Life

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său. Este dezamăgit de Lucian? „Important este să înțeleagă lumea”

Augustin Viziru a făcut dezvăluiri despre relația cu fratele său, Lucian. Cum se înțeleg cei doi, de fapt, la momentul actual.
10.02.2024 | 14:01
Augustin Viziru adevarul despre relatia cu fratele sau Este dezamagit de Lucian Important este sa inteleaga lumea
Cum se înțeleg acum Augustin Viziru și Lucian. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a dezvăluit care este în prezent relația dintre el și Lucian. Cei doi s-au certat în trecut și declarau că nu își mai vorbesc, dar „băiatul rău” al serialelor românești a făcut lumină în privința subiectului.

S-au împăcat Lucian și Augustin Viziru?

Lucian și Augustin Viziru sunt frații emblematici ai serialelor românești. Multe românce i-au admirat la începutul anilor 2000, atunci când își făceau debutul pe micile ecrane, dar lucrurile între ei nu sunt tocmai roz.

ADVERTISEMENT

Anul trecut ieșea la iveală faptul că sunt certați, ba chiar ar fi rupt orice legătură. Acum, Augustin Viziru a mărturisit că problema nu este chiar atât de serioasă și că, dacă există divergențe, sunt minore.

E adevărat, actorul a explicat că, în prezent, relația dintre el și Lucian Viziru este una mai rece. Ba mai mult decât atât, deși el a fost cel care l-a împins de la spate să joace în telenovele, în ultimul său proiect, din care fac parte Carmen Tănase și Bebe Cotimanis, Norocoșii, nu i-a oferit un rol.

ADVERTISEMENT

„Nu se știe niciodată, oricând putem colabora. Nu m-a chemat la casting sau ceva de genul acesta, niciun rol asigurat nu am avut în proiectul lui. Dar eu îi mulțumesc pentru că el m-a susținut în tot ce am făcut în viața asta și el m-a adus în poziția în care sunt”, a declarat Augustin Viziru pentru ego.ro. 

„Important este să înțeleagă lumea”

Totuși, spune Augustin Viziru, acest lucru nu înseamnă că sunt certați, ci că fiecare dintre ei încearcă să-și croiască propriul drum în viață. Acesta a adăugat că lumea trebuie să știe că iubirea pentru fratele său este necondiționată.

ADVERTISEMENT

„Noi avem certuri de frați între noi. Cum se ceartă frații. Toți spun că frații Viziru s-au certat. Nu este nimic. Nu este nicio ceartă gravă. Ne certăm cum ne certam și în copilărie.

Important este să înțeleagă lumea că eu pentru fratele meu și pentru familia mea îmi dau sufletul oricând. În orice secundă. Nimeni nu poate să intervină între mine și dragostea față de fratele meu. Indiferent de tot ce se scrie”, a adăugat Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT

În plus, a ținut să precizeze că indiferent dacă își vorbesc sau nu, e conștient că într-o situație critică, va fi lângă Lucian Viziru. „Într-adevăr, în ultima vreme suntem puțin mai reci, dar la final eu știu sigur că suntem din aceeași carne, din același sânge și o să fim împreună cum trebuie să fim”.

ADVERTISEMENT