Life

Ce se întâmplă acum între Lucian și Augustin Viziru, după ce au spus că sunt certați. Surpriza e mare

Ce se petrece între frații Lucian și Augustin Viziru după ce relația dintre ei s-a răcit. E de neașteptat ce fac în prezent.
05.03.2023 | 18:05
Ce se intampla acum intre Lucian si Augustin Viziru dupa ce au spus ca sunt certati Surpriza e mare
Ce se petrece între frații Lucian și Augustin Viziru după ce relația dintre ei s-a răcit. E de neașteptat ce fac în prezent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum între actorul din filmul Legații și fostul solist al trupei Gaz pe foc, după ce au spus că sunt certați. Surpriza e mare și cu siguranță, îi va lua prin surprindere pe toți cei care le urmăresc activitățile.

Ce se petrece între frații Lucian și Augustin Viziru după ce relația dintre ei s-a răcit. E de neașteptat ce fac în prezent

Lucian și Augustin Viziru au trecut peste divergențele din ultima perioadă, după ce ambii au declarat că relația dintre ei nu mai este ca odinioară. Cântărețul și câștigătorul de la Ferma au avut parte de mai multe neînțelegeri și chiar au ajuns să nu-și mai vorbească.

ADVERTISEMENT

Iată că acum cei doi demonstrează că au revenit la sentimente mai bune. Frații vor apărea pe sticlă într-un show de la Kanal D, unde fanii pot vedea cum stau lucrurile în realitate. Ei au acceptat provocarea de a merge la Roata Norocului.

În emisiunea prezentată de Bursucu și Ana Maria Branoschi, care se difuzează începând cu ora 20:00, vedetele se contrazic în timpul jocului, însă în cele din urmă își dau seama că trebuie să ajungă la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

„Hai cu consoană! Bine, mă, dacă știi tu jocul!”, este replica pe care Lucian Viziru i-o adresează fratelui mai mic, Augustin. „Pune, mă, mâna și riscă! Pune mâna și riscă! Dă cu roata tare!”, adaugă actorul.

„Putem să ne consultăm”, mai spune Augustin Viziru care pune o mână pe umărul fratelui său mai mare, care a revenit de curând în România după ce o perioadă de aproximativ 7 ani a locuit într-un oraș din Germania.

ADVERTISEMENT

De ce s-au certat Augustin și Lucian Viziru

Augustin Viziru a mărturisit în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste că nu înțelege care este motivul pentru care își ține fratele la distanță, mai ales că este genul de persoană care își dorește să aibă mereu familia aproape.

Renumitul actor a mai subliniat că au mai existat astfel de perioade pentru că cei doi văd lucrurile complet diferit și de aici pleacă certurile și discuțiile. Vedeta susține că ambii sunt vinovați pentru ceea ce se întâmplă între ei.

ADVERTISEMENT

„Am și eu vină, dar și el are vină. Sistemul ăsta, alergarea asta, disperarea asta de a alerga și a obține niște chestii de care, de fapt, nu ai nevoie. Rar găsesc care să fie la fel de sinceri ca mine. Eu văd lucruri”, i-a spus Augustin Viziru lui Radu Țibulcă, notează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: