Life

Augustin Viziru revine pe micile ecrane. Ce rol a primit în serialul Vlad! “Îmi place foarte mult personajul”

Fanii serialului Vlad au un motiv de bucurie. Augustin Viziru revine pe micile ecrane după ce a primit un rol în serialul difuzat pe Pro TV.
01.10.2021 | 22:11
Augustin Viziru revine pe micile ecrane Ce rol a primit in serialul Vlad Imi place foarte mult personajul
Augustin Viziru revine pe micile ecrane. Ce rol a primit în serialul Vlad! "Îmi place foarte mult personajul"
ADVERTISEMENT

Un nou personaj va apărea de luni, 4 octombrie în serialul Vlad. Cel care îi va da naștere lui Chiky Chan va fi Augustin Viziru.

Chiky Chan va interveni decisiv în direcția răzbunării, dar va avea și o latură comică.

Augustin Viziru a apărut ultima dată în emisiunea Ferma la Pro Tv, pe care a câștigat-o.

Augustin Viziru revine pe micile ecrane. Ce rol a primit în serialul Vlad! “Îmi place foarte mult personajul”

Augustin Viziru va face parte din distribuția unuia dintre cele mai urmărite seriale românești, Vlad. Personajul său face parte din lumea criminală, iar actorul a declarat că a fost extrem de încântat când a citit scenariul. Nu este pentru prima dată când Augustin Viziru joacă într-un asemenea rol.

ADVERTISEMENT

“M-am bucurat când am auzit că voi avea un rol în serialul VLAD și mai tare când am aflat care este personajul. Îmi place foarte mult rolul și sunt convins că oamenilor care mă urmăresc de mult timp le va plăcea ceea ce voi face.

Această atmosferă mă face să simt că m-am întors acasă! Sper ca totul să fie bine, important este să fim sănătoși și să ne putem face treaba!”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian, unul dintre producătorii serialului a dat mai multe amănunte despre noul personaj care va apărea de luni în serial.

“În serial își face apariția un personaj care va schimba definitiv soarta protagoniștilor noștri. Este cunoscut în lumea criminală drept Chiky Chan şi va fi jucat de unul dintre cei mai puternici și carismatici actori de la noi – Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT

Apariția lui Augustin în serial are, din nou, o dublă valență comico-dramatică: el va interveni decisiv în direcția răzbunării, dar va aduce și zâmbetele pe chipurile telespectatorilor noștri, fiind liderul unui grup pestriț, plin de surprize”, a spus Anghel Damian.

Augustin Viziru, îndrăgostit și de muzică

Augustin Viziru a fost mai întâi antrenor de tenis, fotbal dar și jucător de biliard. Este pasionat de muzică la fel ca și fratele său, Lucian. A pus bazele unei trupe D.A., care însă nu a rezistat foarte mult.

ADVERTISEMENT

În postura de actor a apărut prima dată în telenovela Lacrimi de iubire, unde a interpretat rolul lui Max. În anul 2006 a apărut în Iubire ca în filme. Au urmat Poveste de cartier, Regina, Iubire și onoare sau Îngeri pierduți. A participat și la emisiunea Ferma, unde a luat marele premiu. 

ADVERTISEMENT