News

AUR, a treia putere politică din România! Partidul și-a dublat intenția de vot față de ultimele alegeri

15.04.2021 | 10:40
AUR a treia putere politica din Romania Partidul sia dublat intentia de vot fata de ultimele alegeri
ADVERTISEMENT

AUR a devenit încet, dar sigur a treia putere politică din România! Anunțul a fost făcut de  sociologul și directorul INSCOP Research, Remus Ștefureac.

Acesta susține într-o postare pe o rețea de socializare că începand din februarie 2021, AUR este al treilea partid din Romania in ceea ce priveste intentia de vot.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, formațiunea condusă de George Simion aproape și-a dublat scorul obtinut la alegerile din urma cu 4 luni.

AUR, a treia putere politică!

„Sunt tare curios cum vor arata cifrele peste o luna, dupa ispravile politice recente. Nu stiu care sunt calculele USR-PLUS, nu stiu care sunt calculele prin coalitie, dar s-ar putea ca alegatorii sa le dea peste cap toate socotelile.

ADVERTISEMENT

Slava Domnului ca nu avem alegeri in curand ar spune unii, dar fereasca Sfantu` de furia populara ar spune altii.

Mai ales in perioade fertile pentru populism, manipulare si demagogie. In unele momente e chiar greu sa fii la guvernare, dar fuga de raspundere si asumare e un pacat capital pentru orice politician/partid.

ADVERTISEMENT

Tara se afla in pandemie si trebuie sa fie guvernata responsabil pentru a avea o sansa de a iesi cu bine din incercare.

Pana la urma, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public si binele comun”, a notat Remus Ștefureac.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că AUR a reprezentat marea surpriză a ultimelor alegeri parlamentare. Partidul a reușit intrarea în Parlament, deși aproape că nici nu exista în urmă cu doar câteva luni.

ADVERTISEMENT