Life

Aurelian Temișan, zi de naștere alături de fani. Artistul va susține un concert live, online, din propria sufragerie

15.05.2020 | 15:52
Aurelian Temisan zi de nastere alaturi de fani Artistul va sustine un concert live online din propria sufragerie
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan are una dintre cele mai puternice și frumoase voci masculine din industria muzicală românească, artistul orientându-se perioada aceasta asupra concertelor online după ce pandemia a anulat toate evenimentele. Juratul „Te cunosc de undeva” va concerta pentru fanii săi chiar în ziua în care împlinește 48 de ani.

Artistul Aurelian Temișan, concert de zile mari pe 3 iunie, din propria sufragerie

Cunoscutul artist care a debutat pe scena festivalului Mamaia în 1989, Aurelian Temișan, se alătură cântăreților care din cauza pandemiei au început să susțină concerte, live, chiar din propria sufragerie.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 urmează să-și petreacă ziua de naștere care va avea loc pe 3 iunie alături de fani din întreaga țară într-un concert inedit, în mediul online.

Aurelian Temiaș, entuziasmat de primul său concert susținut integral în online

Îndrăgitul cântăreț

se pregătește intens pentru primul său concert live, online, care va avea loc în studioul vStage, miercuri, 3 iunie, începând cu orele 20:45.

ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” este entuziasmat pentru că atunci este și ziua sa de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 48 de ani, așadar am putea spune că este vorba de o dublă aniversare.

„E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoric și pentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și în minte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate.

ADVERTISEMENT

Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care le cânt. Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul «Chicago», pe 3 iunie… Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!

Nu va mai fi ca la o sală de spectacole în care mulți se bat pentru primele rânduri, în special pentru primul rând, să fie aproape de artist și de pulsul scenei, ci fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atâta timp, publicul nostru fidel!”, a declarat Aurelian Temișan despre concert.

ADVERTISEMENT

Care este prețul uni bilet pentru concertul lui Aurelian Temișan

Concertul online intitulat „Aurelian Temișan LIVE…de ziua mea” va avea un preț accesibil și unde mai pui că fiecare va prinde bilet în primul rând, în propria sufragerie.

Potrivit site-ului vstage.ro, cine vrea să-i fie alături artistului în această zi mare trebuie să scoată din buzunar 45 de lei, așadar nu este vorba de o sumă foarte mare.

Spectacolul se va susține pe platforma vstage, fanii artistului trebuind doar să acceseze un link pe care-l primesc după ce-și achiziționează biletele.

„Dragii mei, mă ţin de surprize şi…Vă invit la primul meu 🎶 concert LIVE online, din studioul vStage. Când? Pe 3 iunie 2020. Ora? De la 20:45.

Unde veți fi voi? Cu mine, din sufrageria voastră. De ce? Pentru că de ziua mea tot ce îmi doresc este să cântăm şi să ne distrăm împreună”, a mai transmis juratul de la Antena 1, pe una dintre paginile sale de socializare.

 

ADVERTISEMENT