News

Fetița ucisă la Arad a fost identificată. Tatăl vitreg și-a recunoscut fapta și a fost arestat. Update

Fetița găsită moartă și incendiată în apropierea unui cimitir din Arad a fost identificată luni seara de autorități. Tatăl vitreg al copilei, principalul suspect al crimei, și-a recunoscut fapta şi a fost arestat.
02.11.2021 | 21:09
Fetita ucisa la Arad a fost identificata Tatal vitreg sia recunoscut fapta si a fost arestat Update
Autorităţile încearcă să afle cine e fetiţa ucisă şi incendiată la Arad. Primele imagini cu victima. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT
02-11-2021
19:09

Gest șocant al bărbatului care a ucis copila

Bărbatul care a omorât-o pe fetiță a postat un mesaj pe rețelele de socializare la câteva ore după ce a comis crima.

Acesta îi declara iubire mamei copilei, deși el o ucisese cu propriile mâini. Iată ce scria bărbatul care și-a recunoscut fapta și acum a fost arestat pentru 30 de zile:

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea.

Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că mă iubești și mă respecți, să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui.

Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, este mesajul postat de individ.

02-11-2021
16:50

Tatăl biologic al fetiței ucise în Arad a avut prima reacție după tragedie

Aflat în Olanda, tatăl biologic al fetiței ucise la Arad de părintele vitreg a avut prima reacție. Împietrit de durere, acesta povestește că micuța Antonia a mai fost, anul trecut, victima unui incident. Copila a fost atunci arsă din neatenție de către mama ei. 

 

02-11-2021
16:16

Tatăl vitreg al fetiţei ucise a fost arestat

Tatăl vitreg al fetiţei care a fost găsită moartă pe un câmp din Arad  a fost arestat pentru 30 de zile, a decis Tribunalul Arad. Bărbatul este acuzat de violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Acesta a susţinut că voia să se predea Poliţiei, după ce i-a povestit mamei copilei ce s-a întâmplat. Versiunea pe care i-a prezentat-o, luni, femeii a fost aceeaşi pe care a spus-o iniţial şi anchetatorilor, şi anume că fetiţa a alunecat în baie şi s-a lovit la cap. 

02-11-2021
14:07

Mărturiile vecinei. Ce a auzit femeia în noaptea crimei

O vecină a bărbatului care este acuzat că și-a ucis fiica vitregă a auzit tot ce s-a întâmplat în noaptea crimei. Aceasta a precizat că a auzit țipete, plânsete, dar i-a fost frică să intervină.

”Am auzit un țipăt. Și atunci când s-a dus țipătul, am văzut și televizorul. Am vrut să mă dus sus, dar mi-a fost frică. Plângea în gura mare.

Și atunci ei au dat drumul la televizor și nu am mai auzit gălăgie, nimic. Sâmbătă noaptea am auzit așa, cum ai bate carnea.

A auzit și vecina de dincolo. Poate că atunci s-a întâmplat. Când am venit duminică, la 1, de la biserică, el bătea la ușă la vecini. Dar era speriat. Eu m-am gândit la ceva, că l-am văzut tare speriat”, a mai dezvăluit femeia, conform Antena 3.

02-11-2021
09:25

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad și-a recunoscut fapta

La câteva ore după reținere, principalul suspect al crimei de la Arad, tatăl vitreg al copilei, și-a recunoscut fapta și a explicat de ce a ucis-o pe copilă.

Marți dimineață, acesta le-a fi spus anchetatorilor că a omorât-o pe fetița concubinei sale și a încercat să scape de cadavru, scrie Antena 3.

02-11-2021
06:13

Tatăl vitreg al fetei, reţinut

Tatăl vitreg al fetei ucise a fost reţinut de autorităţi. Conform unor surse Digi24, acesta a susţinut că fetiţa a alunecat în baie, s-a lovit cu capul de cadă şi a murit. El a încercat să scape de trupul neînsufleţit şi l-a dus pe un câmp, dar fără a-l incendia. Bărbatul este cunoscut ca fiind consumator de droguri.

01-11-2021
21:09

Fetița ucisă la Arad a fost identificată. Tatăl vitreg ar fi principalul suspect

Fetița găsită moartă pe un câmp din Arad a fost identificată luni seara de autorități. 

Până în cursul acestei zile, nimeni din familia fetei nu a anunţat dispariția ei, la mai bine de 48 de ore de la crimă. Asta l-a făcut pe procuror să mai adauge un cap de acuzare la dosar, cel de violenţă în familie.

Potrivit Antena 3, în acest moment, tatăl vitreg al fetiţei este principalul suspect în această crimă.

01-11-2021
17:41

Detaliul care ar putea elucida cazul, în opinia expertului criminalist Dan Antonescu

Specialistul criminolog Dan Antonescu a vorbit despre cazul copilului găsit mort lângă un cimitir din Arad. În opinia acestuia, putem vorbi în cazul acestei crime de un posibil autor care să vină din anturajul victimei.

Detaliul care ar putea duce la rezolvarea acestui caz este de firul de păr pe care fetița ucisă îl avea în mână. Depistarea ADN-ului ar putea reprezenta cheia cazului.

”Fetiţa găsită moartă pe un câmp din Arad are, de astăzi,un chip, dar nu şi un nume. Anchetatorii au reuşit să reconstituie faţa copilei, iar imaginea a fost făcută publică, în speranța că cei care o cunosc să sune la poliţie.

Nimeni din familia fetei nu a anunţat dispariția ei, la mai bine de 48 de ore de la crimă. Asta l-a făcut pe procuror să mai adauge un cap de acuzare la dosar ,cel de violenţa în familie.

În pumn, fetița ținea strâns un fir de păr, lung de 20 de cm. Aceasta probă ar putea să fie de ajutor criminaliștilor, care încearcă să stabilească profilul ADN al făptașului.

Asemenea amănunte sunt ținute de anchetatori sub cheie tocmai pentru ca autorul sau autorii să nu afle de indiciile pe care le-au obținut anchetatorii. Este clar că piesa principală din această anchetă o reprezintă aflarea identității fetei pentru că se va ajunge imediat şi la autor. Atunci când un criminal transportă cadavrul într-un alt loc decât acolo unde a comis crima înseamnă că acel loc are legătură directă cu el, cu autorul”, a spus expertul criminalist Dan Antonescu, la Antena 3
 
 

Au apărut primele imagini cu fetița ucisă și incendiată la Arad, iar autoritățile încearcă să afle cine este victima.

Fotografia fetiței a fost făcută publică, iar autoritățile au făcut apel la cetățeni pentru a ajuta la identificarea ei, în contextul în care nu a fost raportată dispariția vreunui copil.

ADVERTISEMENT

Procurorul care se ocupă de ancheta cazului fetiţei găsite moarte şi fără picioare lângă un cimitir din Arad a extins cercetările şi pentru fapte de violenţă în familie sub forma omorului. Familia fetiței decedate încă nu a fost identificată, scrie adevărul.ro.

Primele imagini cu fetița ucisă și incendiată la Arad. Autoritățile încearcă să identifice victima

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit la marginea cartierului Bujac din Arad, în apropierea unui cimitir. Cadavrul găsit este al unei fetițe cu vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani.

ADVERTISEMENT

Specialiștii au făcut portretul robot al fetiței pentru a ajuta la identificarea acesteia. Victima găsită sâmbătă, 30 octombrie, în Arad, în apropierea unui cimitir, avea aproximativ 5 – 6 ani și 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui și păr șaten lung de aproximativ 25 cm.

Procurorul Ruxandra Tarcea a declarat că procurorul de caz a extins cercetările in rem pentru violenţă în familie sub forma omorului. Astfel, cercetările se fac pentru faptă, familia victimei nefiind identificată, iar dispariția fetiței nu a fost raportată autorităților.

ADVERTISEMENT

„În urma efectuării autopsiei medico-legale la care au participat şi organele de cercetare penală delegate în cauză s-a stabilit de către medicul legist că victima este de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24-48 ore anterior găsirii cadavrului.

Organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Arad efectuează investigaţii pentru identificarea şi vizionarea imaginilor stocate de camerele de supraveghere atât private cât şi publice din vecinătatea zonei în care a fost găsit cadavrul victimei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, organele de poliţie delegate verifică, cu sprijinul D.G.A.S.P.C., minorii instituţionalizaţi cât şi dispariţiile de minori înregistrate la nivel naţional.

Atât cu ocazia cercetării la faţa locului cât şi după reluarea acestora, existând suspiciuni că s-a folosit un accelerator pentru producerea incendiului, s-a dispus lărgirea zonei de căutare a unor eventuale recipiente a căror conţinut a fost folosit pentru incendiere”, este mesajul transmis de autorități.

Fetița găsită moartă în Arad
Portretul robot al fetiței găsite moarte în Arad. Sursa foto: Parchetul Tribunalului Arad

Cum a fost descoperit trupul victimei

Cadavrul fetiței a fost descoperit de o persoană care își plimba câinele prin zona respectivă. Animalul de companie a fost cel care a găsit victima, potrivit declarațiilor bărbatului.  Trupul copilului era mutilat, fără picioare, având urme de incendiere.

„Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus, mirosea ceva. A sărit direct în iarba aia mare și a venit la mine cu o labă de picior. Am crezut că e picior de porc, picior de păpușă. După care am mers acasă și am stat…că părea real.

Și am zis să merg înapoi că era ceva real acolo. Și am mers înapoi și întradevăr era picior de copil, o labă de copil.

După câte am văzut, puțin incendiat. După, când a venit poliția, a găsit cadavrul. Eu nu am mai mers la cadavru”, a declarat bărbatul pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: