Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Avantajele lui Dinamo în lupta la retrogradare. Cornel Dinu: „Amputare de puncte fără raționament!”

Cornel Dinu știe care sunt avantajele lui Dinamo în lupta pentru retrogradare și mărturisește că nu este un adept al actualului sistem din SuperLiga.
20.02.2024 | 20:40
Avantajele lui Dinamo in lupta la retrogradare Cornel Dinu Amputare de puncte fara rationament
Avantajele lui Dinamo în lupta la retrogradare. Cornel Dinu: „Amputare de puncte fără raționament!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta la retrogradare este încinsă în SuperLiga, însă Cornel Dinu știe care sunt avantajele lui Dinamo în fața contracandidatelor. Legenda trupei din Ștefan cel Mare mărturisește că nu este adeptul sistemului cu play-off și play-out, despre care spune că este o „amputare de puncte fără raționament”.

Avantajele lui Dinamo în lupta la retrogradare. Cornel Dinu: „Amputare de puncte fără raționament!”

Kopic a schimbat fața celor de la Dinamo, iar suporterii „câinilor roșii” se gândesc din nou la salvarea de la retrogradare. Trupa din Ștefan cel Mare a învins Farul și Oțelul Galați, iar acum s-au apropiat la cinci puncte de Poli Iași, care ocupa ultima poziție care duce la barajul de menținere în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA sunt încântați de „new Dinamo”, după ce elevii lui Kopic au făcut show cu două candidate la play-off. Tehnicianul croat a adus întâriri serioase în iarnă precum Edgar Ie, transfer anunțat în exclusivitate de site-ul nostru.

Cornel Dinu anunță care este avantajul lui Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acesta și-a exprimat și punctul de vedere în privința sistemului competițional din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt de acord cu play-off-ul și play-out-ul, este o amputare de puncte care nu are niciun fel de raționament și este făcut de un fotbal care face mai multe experiențe decât performanță, deși unul dintre ele este foarte puternic: fotbalul belgian.

Cred totuși că aici mai trebuie lucrat, gândit, mai trebuie o anumită perioadă de răbdare și în munca lui Kopic să se definitiveze în bine și mai mult. Dinamo este oarecum avantajată în aceste patru partide pentru că Dinamo joacă acum la CFR Cluj, sigur este un meci foarte greu cu puține șanse de a câștiga”, a spus Dinu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu: „Se vor agăța de joc cu CFR Cluj. Dinamo este avantajată, dar trebuie să țină randamentul de joc”

„Eu zic că se vor agăța de joc pentru că nici acolo lucrurile nu sunt așezate încă prin venirea lui Mutu. Apoi are un joc cu Hermannstadt acasă, joacă la Iași și joacă cu UTA. În comparație cu echipele care se bat pentru a evita eventual chiar play-out-ul mă la refer Iași, Oțelul, FC Voluntari, într-o oarecare măsură și la UTA, FC U Craiova.

Cred că Dinamo este avantajată, dar pentru asta trebuie să țină randamentul de joc al echipei la nivelul pe care la avut cu Oțelul, indiferent de tulburările care s-au văzut clar. Oțelul a fost o altă echipă decât cea care ne obișnuia, luptătoare. Probabil că acolo discuțiile sunt foarte aprinse și și-au cam vărsat farfuriile pe masă.

ADVERTISEMENT

Convingerea mea la ora actuală este că problemele cele mai mari le are Botoșani, imediat cred că vine Voluntari și apoi se vor alege dintre ce vor face Iași și FC U Craiova. O FC U Craiova care m-a surprins că nu a jucat nici Bauza, nici Sidibe. Și acolo se cam trântesc farfuriile pe masă”, a mai spus legenda din Ștefan cel Mare.

Cornel Dinu, ANALIZA LA SANGE dupa Dinamo - Otelul 3-1: “CEL MAI BUN MECI DIN ULTIMII 2 ANI”

ADVERTISEMENT
Tags: