Fotbal international

Avertisment înainte de FCSB-Rapid Viena. “Atenţie la Andrei Ivan!”

30.08.2018 | 18:10
Avertisment inainte de FCSBRapid Viena Atentie la Andrei Ivan
ADVERTISEMENT

Avertisment înainte de FCSB-Rapid Viena. Fostul mare internaţional, Rodion Cămătaru, 60 de ani, este de părere că meciul retur de la Bucureşti dintre FCSB şi Rapid Viena a venit ca o mânuşă pentru Andrei Ivan după ce austriecii au câştigat în tur cu scorul de 3-1.

Rodion Cămătaru a mărturisit pentru FANATIK.RO că va urmări cu atenţie partida FCSB-Rapid Viena, deoarece este convins că acest meci poate să fie jocul în care Andrei Ivan poate chiar să îşi demonstreze valoarea. În plus, fostul mare atacant al Craiovei “Maxima” consideră că internaţionalul U 21 a făcut foarte bine că a plecat din Rusia deoarece în campionatul din Austria are şansa să joace mult mai mult. Cămătaru e sigur că fostul jucător al Craiovei a greşit atunci când a ales să plece din Bănie la Krasnodar.

ADVERTISEMENT

Avertisment înainte de FCSB-Rapid Viena. “Atenţie la Andrei Ivan!”

Contactat de către FANATIK.RO, Rodion Cămătaru, fostul mare internaţional, a spus că totuşi nu doreşte să vadă un meci între cele două formaţii, pe Naţional Arena, care ar putea să ajungă la loviturile de la 11 metri. “Eu nu ştiu ce calcule şi-a făcut Nicolae Dică, dar dacă se aruncă din prima pe Rapid Viena îţi spun eu că greşeşte din start. Şi ştii de ce? Acest joc este un meci care îi convine de minune lui Andrei Ivan. Poate că unora le vine să râdă când o să citească ce vă spun eu, dar atenţie la Andrei Ivan. Lui îi plac meciurile în care echipa lui joacă pe contraatac, iar FCSB dacă se va avânta din prima pe Rapid Viena o să vedeţi că nu o să îi fie bine.

Ivan este tipul de fotbalist care are nevoie de spaţii, iar jocul pe contraatac i se potriveşte de minune. Eu nu cred că austriecii vor ieşi primii de la cutie. Ei vor sta să vadă cum doreşte să joace echipa lui Dică. Dacă i-ai lăsat spaţii pe benzile laterale lui Ivan eşti terminat. O să vedeţi! Mă bucur că Ivan a ales să plece din Rusia, deoarece campionatul Rusiei nu i se potriveşte deloc. Mai avem pe acolo un Bicfalvi care mai dă goluri, dar de alt fotbalist român că face mare brânză prin Rusia aţi mai auzit? Eu nu ştiu ce a fost în capul lui Ivan atunci când a ales Rusia. Acolo nici anotimpul nu te ajută să joci fotbal şi să te antrenezi bine. Păi, atunci când dă frigul prin Rusia îţi vine să îţi baţi copiii, aşa cum spunem noi pe româneşte. Niciodată nu mi-a plăcut ca fotbalist să joc prin Rusia, dar niciodată”,a spus Cămătaru.

ADVERTISEMENT
Avertisement înainte de FCSB-Rapid Viena. Rodion Cămătaru a tras un semnal de alarmă
Avertisement înainte de FCSB-Rapid Viena. Rodion Cămătaru a tras un semnal de alarmă

Mesaj înainte de FCSB-Rapid Viena. “Atenţie la Andrei Ivan!”

Dar, după ce a transmis acest mesaj, înainte de meciul FCSB-Rapid Viena, totuşi Rodion Cămătaru ne-a spus că nu şi-ar dori să vadă un meci pe Naţional Arena care să se termine după loviturile de departajare. “Nu mi-aş dori ca echipa calificată să se decidă după loviturile de la 11 metri, deoarece acolo este vorba de noroc şi s-ar putea să nu meargă mai departe echipa care este mai bună. Eu nu ştiu dacă Nicolae Dică a exersat cu elevii săi loviturile de la 11 metri, dar eu cred că nici Gigi Becali nu vrea să se ajungă până acolo. Eu cred că Gigi vrea să se califice mai devreme.

Totuşi nu am înţeles de ce FCSB a stat până la această oră doar în Gnohere? O să îmi spuneţi de Rusescu, dar hai să nu vorbim de fotbalişti care au fost pe la noi prin campionat şi nu au mai jucat de o grămadă de timp. Gigi trebuia să aducă un alt tip de atacant”, a spus Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Citeşte şiMesaj de la Prunea pentru Bălgrădean. “Eu am jucat cu hemipareză pe piciorul drept”

Citeşte şi:  Joacă Bălgrădean cu Rapid Viena? Ultimele informații oferite de Duckadam!

Tags: