Sport

Avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Anderlecht. „Mi-e frică să nu se întâmple ca la Silkeborg”

Anderlecht e în criză, Gigi Becali speră la cei 500.000 de euro pentru victorie, dar sunt și oameni ce se tem de un bis al episodului Silkeborg dacă FCSB odihnește mulți jucători.
26.10.2022 | 11:22
Avertisment pentru FCSB inainte de meciul cu Anderlecht Mie frica sa nu se intample ca la Silkeborg
Gigi Becali și-ar dori ca FCSB să se impună la Bruxelles, dar Duckadam trage un semnal de alarmă. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cu un singur punct în patru meciuri, FCSB mai are doar șanse matematice la calificarea în primăvara Conference League. Gigi Becali și-ar dori însă ca echipa să profite de problemele lui Anderlecht. Și să obțină prima victorie. Însă un fost colaborator trage un semnal de alarmă. Și spune că totul depinde de formula de echipă. Existând și riscul repetării poveștii de la Silkeborg.

”Tare mi-e frică să nu pățească la fel ca în Danemarca”, le atrage atenția Helmut Duckadam celor de la FCSB

FCSB joacă joi, de la 19:45, la Bruxelles, cu Anderlecht, în runda a cincea a grupelor Conference League. Cu un singur punct la activ, vicecampioana mai are, spuneam, doar șanse matematice la calificare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, trebuie să lege două victorii în meciurile rămase. Dar și, pe de altă parte, belgienii să se impună pe terenul lui Silkeborg, caz în care se vor califica grație rezultatelor directe cu adversarul de joi.

Dincolo de obiectivul sportiv însă, mai există și miza financiară. Lucru recunoscut de Gigi Becali. Care și-ar dori ca echipa sa să profite de situația explozivă din tabăra belgienilor și să ia bonusul pentru victorie.

ADVERTISEMENT

”La Anderlecht, să vedem, să credem că obținem și noi prima victorie. Așa să credem. Cine știe, poate luăm și noi 500.000. Am nevoie de ăia 500.000 ca să iau alți jucători la iarnă.

Eu mă gândesc tot timpul ce fac cu banii, nu că-i iau la mine acasă. Mă gândesc ce să fac să întăresc echipa asta, că niciodată n-am jucat așa rău”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dică are la dispoziție tot lotul, dar va conta câți jucători va menaja

Un semn încurajator poate să fie cel al lotului deplasat. Din pricina programului încărcat, FCSB a deplasat în Belgia întregul lot. Pentru că, după meci, va merge direct la Cluj, pentru partida din SuperLiga, cu ”U”.

Acest lucru nu reprezintă însă și o garanție privind formula de echipă. Iar Helmut Duckadam, fostul director de imagine al FCSB. trage un semnal de alarmă. Spunând că se teme ca nu cumva, menajând mulți titulari, FCSB să repete istoria din Danemarca.

ADVERTISEMENT

”Ei merg cu tot lotul, dar și eu sunt foarte curios ce echipă va alinia Dică, mai ales că Anderlecht și-a schimbat și antrenorul.

Nu sunt de neglijat acei 500.000 de euro puse la bătaie, dar sunt convins că Dică va odihni câțiva jucători, esențiali pentru partida de la Cluj. Și tare mi-e frică să nu pățească ce au pățit în Danemarca.

La ora actuală, e o echipă foarte bună, fără jucători prea valoroși, dar bună ca echipă. Dică ar face o greșeală dacă ar odihni prea mulți pentru meciul de la Cluj.

Au șansă la victorie, jucând cu aceeași dăruire ca și cu Sepsi. Jocul nu îmi dă speranțe, dar s-a îmbunătățit atitudinea. Aici nu prea ai ce să le reproșezi”, a spus Helmut Duckadam la Digisport, în emisiunea Fotbal Club.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,33  este cota pentru „1X și peste 1,5 goluri” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT