Sport

Avertisment pentru jucătorii de la FCSB cu salarii de lux: „Media trebuie să fie la 10.000 de euro!”

MM Stoica a vorbit despre salariile jucătorilor FCSB-ului, despre care a spus că sunt supraplătiți, fiind de părere că media ar trebui să fie de 10.000 de euro.
25.07.2022 | 21:20
Avertisment pentru jucatorii de la FCSB cu salarii de lux Media trebuie sa fie la 10000 de euro
Avertisment pentru jucătorii de la FCSB cu salarii de lux. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre Alexandru Ișfan, atacantul lui FC Argeș, despre care Gigi Becali s-a interesat.

Avertisment pentru jucătorii de la FCSB cu salarii de lux

MM Stoica i-a avertizat pe jucătorii FCSB-ului plătiți cu salarii de lux, dezvăluind și că Gigi Becali s-a interesat de Alexandru Ișfan, atacantul lui FC Argeș:

ADVERTISEMENT

„Gigi a pus niște întrebări legate de Ișfan. M-a întrebat, eu nu cred că e pentru poziția de număr 9 și cam asta a fost.

Eu îl văzusem demul la Mioveni, în Liga 2, unde făcea diferența, dar Liga 1 e ceva mai diferit. Eu aș întreba de Miculescu, dar nu pun eu întrebări.

ADVERTISEMENT

Eu aș întreba mereu de Miculescu, dar am auzit că el costă 1 milion 700, nu cred că e o sumă pentru un jucător din campionatul intern”.

„Dacă cei trei atacanți nu marchează goluri e foarte greu, pentru că nu te poți baza pe golurile interilor an de an. Cine să marcheze? Uite, a fost Darius Olaru, pe care îl cred că e cel mai bun inter din România, da

ADVERTISEMENT

Da, jucătorii noștri sunt supraplătiți. Un fotbalist care câștigă 10.000 de euro, nu poate niciodată să nu treacă de turul 2 Conference League.

Dacă întâlnești o echipă a căror jucători câștigă 4-5.000 de euro și tu ai 15.000 de euro, nu ai voie să nu te califici. A fost anul trecut rușinea rușinilor cu Karagandy, Saburtalo e mai bună decât Karagandy, dar asta nu înseamnă că nu ai voie să nu te califici, suntem superiori lor, indiferent de situația de acum de la club”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cine va conduce FCSB-ului după plecarea lui Toni Petrea de la echipă.

„Nu cred că vor fi jucători care să-și diminueze salariul!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre diminuarea salariilor de către jucători, însă nu crede că actualii fotbaliști ai FCSB-ului vor fi de acord cu această măsură, amintind de Ciprian Tătărușanu, care acceptase diminuarea:

N-am arătat rău ieri, dar sunt mult sub cota lor. Eu cred că media salariilor la noi trebuie să fie de 10.000 de euro, vorbim despre România, totuși.

Tătărușanu a acceptat condiția să plece liber de contract ca să accepte diminuarea salariului. Ca Tătărușanu nu sunt mulți, el a gândit bine, știa că e un portar bun și și-a găsit repede echipă”.

„Acum, nu cred că vor fi jucători care vor accepta diminuarea salariului”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: