Life

Avertisment pentru toți utilizatorii de iPhone. Cele două semne care îți spun că telefonul tău poate fi în pericol

Dacă ai iPhone, atunci ține cont de aceste două semne. Ele îți pot spune foarte clar că dispozitivul tău este afectat. Despre ce este vorba?
04.11.2023 | 17:24
Avertisment pentru toti utilizatorii de iPhone Cele doua semne care iti spun ca telefonul tau poate fi in pericol
Avertisment pentru toți utilizatorii de iPhone. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Utilizatorii de iPhone pot avea parte de mari neplăceri. Au fost emise o serie de avertismente din partea mai multor persoane. Două semne periculoase îți pot spun clar că ai făcut o greșeală care poate dăuna dispozitivului tău.

Avertisment pentru toți utilizatorii de iPhone

Ai iPhone iar la un moment dat ecranul dispozitivului a devenit neclar? Te confrunți cu dispariția anumitor aplicații de pe ecran? Atunci trebuie să știi ce greșeală ai comis, dar și cum o îndrepți.

ADVERTISEMENT

Un utilizator Reddit a trecut printr-o astfel de experiență. El a cerut ajutorul altor persoane și a fost uimit când a aflat că nu este singurul care s-a confruntat cu astfel de probleme.

El a publicat o imagine cu un iPhone, al cărui display era încețoșat. De asemenea, de pe ecranul principal lipseau mai multe pictograme. Se pare că dispozitivul aparținea unui prieten care nu știa ce trebuie să facă.

ADVERTISEMENT

În acest sens, utilizatorul le-a cerut sfatul altor persoane. “A mai pățit cineva același lucru? Ea nu a putut da click pe aplicațiile care nu mai erau, dar aplicațiile care au fost afișate păreau să funcționeze.

De fapt, s-a întâmplat de două ori în timpul zilei. O închidere și o pornire rapidă a rezolvat problema, dar a ratat câteva notificări critice”, a fost postarea utilizatorului pe Reddit.

ADVERTISEMENT

Ce pățești dacă nu îți eliberezi spațiul de stocare

Ce înseamnă aceste două ”erori” și ce trebuie să faci dacă ai iPhone și te confrunți și tu cu ele? Cauza ar fi spațiul de stocare. Astfel, dacă ai prea multe documente pe telefon, acesta ar putea fi rezultatul, arată The Sun.

Au fost și persoane care au spus că dacă utilizatorul nu golește spațiul de stocare, dispozitivul poate fi afectat masiv. Mai exact, la un moment dat, telefonul s-ar putea să nu mai pornească deloc.

ADVERTISEMENT

“Foarte, foarte, foarte, foarte puțin spațiu de stocare.”, “Foarte puțin spațiu de stocare.”, “Stocare completă. Dacă prietenul tău stă mai mult timp fără să elibereze spațiul de stocare, iPhone-ul va începe probabil să pornească în bucluc până la punctul în care nu va mai porni”, au fost doar o parte dintre comentariile primite.

Trebuie menționat faptul că și cei de la Apple au o explicație. Se pare că atunci când spațiul de stocare este foarte mic, pot exista probleme, atât la iPhone, iPad cât și la alte dispozitive.

“Dacă dispozitivul tău are un nivel scăzut de stocare, iOS sau iPadOS eliberează automat spațiu în timp ce instalezi o aplicație, actualizezi iOS sau iPadOS, descarci muzică, înregistrezi videoclipuri și altele”, a explicat Apple, care le recomandă utilizatorilor să mențină cel puțin 1GB de spațiu liber.

Cum să eliberezi rapid spațiul de stocare de pe iPhone? Dacă accesezi Settings > General > iPhone Storage, vei putea vedea cât spațiu mai ai la dispoziție. Mai departe, ai și recomandări pentru a elibera spațiu de stocare.

ADVERTISEMENT
Tags: