Sport

Avertismentul lui Ralf Rangnick înainte de Manchester United – Atletico Madrid: “Ronaldo este gata să marcheze un alt hattrick”

Ralf Rangnick se bazează pe experiența lui Cristiano Ronaldo în meciul retur cu Atletico Madrid de pe Old Trafford. Confruntarea are loc marți, de la ora 22:00.
15.03.2022 | 10:21
Avertismentul lui Ralf Rangnick inainte de Manchester United  Atletico Madrid Ronaldo este gata sa marcheze un alt hattrick
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost eroul victoriei de sâmbătă împotriva lui Tottenham. Portughezul i-a adus lui Manchester United cele trei puncte marcând cel de-al 59-lea hattrick din cariera sa.

Ralf Rangnick se laudă cu Cristiano Ronaldo înainte de Manchester United – Atletico Madrid

Managerul „diavolilor roșii” a bătut un apropo legat de performanțele lui Ronaldo din ultimul meci, care pot fi la fel de bune și în returul cu Atletico din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

„Dacă mai poate înscrie trei goluri? Vom vedea, dar poate înscrie. Performanța lui generală a fost bună, foarte bună sâmbătă și sperăm că vom obține asta de la el împotriva lui Atletico”.

Antrenorul lui United a avut vorbe elogioase la adresa lui Cristiano Ronaldo, în conferința de presă dinaintea confruntării cu Atletico Madrid. „(n.r. Ronaldo) a arătat împotriva lui Tottenham ce fel de jucător profesionist este, la ce nivel poate juca în continuare”.

ADVERTISEMENT

Apoi a continuat: „Cu astfel de performanțe pe care le-a arătat, este încă un jucător foarte important pentru această echipă și poate face diferența pentru noi”.

Ralf Rangnick este convins că distanța de doar trei zile dintre meciul cu Spurs și cel cu Atletico sunt suficiente pentru recuperarea lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt îngrijorat că nu s-a putut recupera. Până acum a fost întotdeauna o persoană care are grijă de sine, știe exact ce să facă”, a declarat germanul.

A reuşit un hattrick împotriva lui Atletico Madrid, în 2019

Veteranul de 37 de ani va fi „vârful de lance” în confruntarea cu Atletico Madrid, ce va avea loc pe Old Trafford. Nu ar fi prima oară când portughezul se confruntă cu madrilenii în cadrul Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

În 2016, Cristiano Ronaldo a înscris penalty-ul câștigător împotriva lui Atletico Madrid, care a făcut-o pe Real Madrid să câştige al 11-lea trofeu Champions League,

Trei ani mai târziu, în 2019, portughezul a asigurat calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor, după ce a marcat un hattrick în returul cu Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT