Sport

Mitică Dragomir, verdict în procesul palmaresului Steaua: „Gigi nu e iubit de suprastructură”

Mitică Dragomir a dat verdictul în procesul palmaresului Steaua disputat de CSA și FCSB, după ce primul termen de la Curtea de Apel s-a încheiat.
24.09.2023 | 09:00
Mitica Dragomir verdict in procesul palmaresului Steaua Gigi nu e iubit de suprastructura
Mitică Dragomir a dat verdictul în procesul pentru palmaresul Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a dat verdictul în procesul palmaresului Steaua, după ce primul termen de la Curtea de Apel s-a încheiat. Deși clubul din SuperLiga a primit vești proaste după termenul de la începutul săptămânii, „Oracolul” este de părere că singura decizie care contează este cea de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Mitică Dragomir, verdict în procesul palmaresului Steaua: „Este o tâmpenie”

ÎCCJ a trimis spre rejudecare procesul privind palmaresul Stelei, pentru care se luptă CSA și FCSB. Primul termen al procesului a avut loc luni, 18 septembrie, iar judecarea s-a amânat pentru 2 octombrie. Totuși, Virgil Boglea, avocatul echipei lui Gigi Becali, a venit cu vești proaste pentru clubul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că singura decizie care contează este cea venită de la ÎCCJ. Totodată, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că lupta dintre cele două rivale reprezintă mai mult o chestie de orgoliu.

„Contează numai decizia Înaltei Curți, lăsați-mă în pace! Este o tâmpenie (n.r. lupta pentru palmares), dar este chestie de orgoliu, iar noi, românii, orgolioși, naționaliști, invidioși, scrupuloși în toate. (n.r. nu contează apelul?) Nu. Contează Înalta Curte”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

„Poate Gigi să piardă procesul?”. Verdictul lui Dumitru Dragomir: „Suprastructura l-ar măcina”

La scurt timp după încheierea primului proces, avocatul Virgil Boglea a declarat la FANATIK SUPERLIGA că instanța a refuzat să asculte vreun argument al celor de la FCSB. Avocatul a lăsat de înțeles că sunt mari şanse ca decizia să fie în favoarea celor de la CSA.

Mitică Dragomir consideră că orice este posibil în acest proces, pentru că Gigi Becali nu este iubit de suprastructură. „Nu știu dacă poate să piardă Gigi, depinde. Gigi are audiență, e iubit de popor, dar nu e iubit de suprastructură.

ADVERTISEMENT

Suprastructura l-ar măcina. Eu spun că l-ar distruge, numai că nu greșește, iar pentru că e religios nu poți să-i tai glanda, să-i iei glanda”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali, anunț victorios după încheierea primului termen: „O să le luăm tot!”

În ciuda declarațiilor mai puțin victorioase făcute de avocatul Virgil Boglea, Gigi Becali este convins că FCSB va câștiga procesul cu CSA Steaua. Patronul din SuperLiga susține că va câștiga marca notorie Steaua, în timp ce „militarii” vor avea marcă înregistrată.

ADVERTISEMENT

„Ne-au zis că nu au nevoie de probe. Din ce au zis ei s-a înțeles că nu mai aveau nevoie de probe. ‘Nu e nevoie, știm tot’, au zis. Cu alte cuvinte, cu pronunțarea ne dă și palmaresul. Nu ți-am spus că o să le luăm pe toate? Boglea știi ce vrea? Pe noi ne interesează palmaresul din 2003 până în 2017, care e important pentru noi.

De când am preluat eu, pentru că până în 2003 spun judecătorii că e al Asociației, e definitivă aia. Mă interesează asta, dar el zice: ‘Nu. Să fie din 1947’. Ce mă interesează pe mine asta? Clar, dacă până în 2003 e al Asociației, iar din 2003 îl preiau eu se deduce că este tot. El vrea să scrie negru pe alb, dar nu ne interesează, înțelegi? 

Pe mine mă interesează palmaresul din 2003 până în 2017, ca să pot să atac să schimb hotărârea Înaltei Curți. ‘Dacă palmaresul a fost la mine, s-a divizat societatea din CSA Steaua, atunci Fotbal Steaua sunt eu’. Cu alte cuvinte, dacă palmaresul era la mine nu poți să spui că aveai palmaresul, dar cu altă denumire. 

„O să le cer să nu mai aibă drept să folosească denumirea”

„Palmaresul era al echipei Steaua, eu m-am divizat, eu eram Steaua și atunci sunt elemente noi ca atare cerem revizuirea la hotărârea aceea, care ne încurcă cu toate. Revenim, mai avem încă două procese. Noi o să avem marcă notorie Steaua, ei o să aibă marcă înregistrată.

Marca notorie bate marca înregistrată. (n.r. o să aveți marcă notorie) Da, la revedere. Și eu sunt Steaua. O să le cer să nu mai aibă drept să folosească. O să vină vremea aceea când ei nu o să se mai numească CSA Steaua, o să numească CSA Armata sau CSA Oprița. O să vină vremea asta, dar durează 4-5 ani. Ei nu o să mai poată să folosească numele de Steaua la fotbal”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd LIVE, în fiecare luni, după FANATIK SUPERLIGA, ora 13:15. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită miercuri, ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir, verdict în procesul palmaresului Steaua

ADVERTISEMENT